TORNAR

Turull avala Barón com a candidat a l'alcaldia

Marc Castells i Maria Senserrich també van ser a l’acte

politica
Dimecres, 25 febrer 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La plana major de CDC a la comarca de l'Anoia va recolzar  Jordi Barón, alcaldable convergent a Vilanova del Camí, en la presentació de la seva candidatura. També va comptar amb la presència de Jordi Turull, que va elogiar la capacitat de pacte del candidat

Aquest dilluns, al centre polivalent de Can Papasseit, va tenir lloc l'acte de presentació de Jordi Barón com a candidat per CiU a l'alcaldia de Vilanova del Camí, i va comptar amb el suport de Jordi Turull, president del grup parlamentari de CiU, Maria Senserrich, diputada al Parlament de Catalunya, Marc Castells, alcalde d'Igualada i Jordi Torra, president comarcal de CDC.

Barón, dret, en la seva intervencióVa obrir l'acte en Jordi Torra tot afirmant que "el Jordi és una aposta de futur. Fins al 24 de maig hem de treballar amb intensitat per tenir un bon resultat a nivell de Catalunya". Per la seva banda, l'alcalde d'Igualada va definir "l'aposta per Jordi Barón com l'aposta pel sentit comú. Quan en Jordi sigui alcalde, Igualada i Vilanova agafades de la mà seran imparables". Maria Senserrich dóna suport a la candidatura tot reconeixent la seva manera perseverant d'anar treballant i fent les coses. Va afirmar que "s'ha aconseguit una certa estabilitat en un ajuntament que tenia una situació complexa."

El president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, va destacar que Jordi Barón "ha demostrat capacitat d'acord, de pacte, d'estar al servei de poder fer coses que siguin útils a la gent". "En Jordi aporta una visió positiva, constructiva i pateix per la gent que pateix. Té contacte amb la gent, coneix els seus problemes i mourà cel i terra per donar solució, amb la seva perseverança", va dir. Turull també va expressar que "la seva joventut aporta aquest punt d'energia i idealisme".
Per últim, el candidat Jordi Barón, en la seva intervenció, va fer una introducció exposant els resultats aconseguits durant aquest mandat. "Hem completat els grans projectes que hi havia pendents i hem mantingut el compromís electoral".

No es va voler fer públic encara el nou projecte i propostes de programa electoral. Tot i així Barón va avançar la creació de "Junts per Vilanova", una nova plataforma veïnal nascuda des d'una vessant totalment independent i amb la voluntat de sumar i donar suport al projecte polític que es presentarà a la ciutadania les properes setmanes.


1 Comentaris

j

joan

igd

25 de febrer 2015.17:11h

Respondre

Aquest tal Turull, no va fer també costat, al Sr Oriol Pujol?
Sr Castells, ull amb els Rulls, Turulls, Montulls, i Cucurulls, que qui va amb un coix, a cap de un any són dos.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.