TORNAR

V365 convoca una assemblea oberta a la ciutadania per enfocar les eleccions del 2019

El partit que lidera Vanesa González escalfa motors per la cita del maig de l’any vinent

politica
Dimarts, 22 maig 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Coincidint amb el compte enrere de 365 dies cap a les eleccions, en joc amb el nom de la formació, Vilanova 365 organitza una assemblea oberta. El partit municipalista, que va ostentar l'alcaldia els dos primers anys del mandat, ha expressat la seva voluntat de concórrer de nou als comicis als que es va presentar per primer cop el 2015.

El partit V365 aquest divendres 25 de maig una assemblea oberta als veïns i veïnes de Vilanova del Camí. La trobada tindrà lloc a Can Papasseit i té l'objectiu d'informar als assistents sobre la tasca del partit, ara des de l'oposició, donar veu a la ciutadania del municipi i també obrir-se a tothom que estigui disposat a col·laborar amb la formació liderada per Vanesa González.

L'assemblea tindrà lloc a 2/4 de 8 i comptarà amb diferents intervencions de membres del partit, així com un torn de preguntes i suggeriments per part dels assistents. Amb aquesta assemblea, Vilanova 365 pretén donar el tret de sortida al camí cap a les municipals del 2019. González destaca que "volem seguir practicant la nostra política de proximitat amb les persones de Vilanova del Camí, i aquesta és una oportunitat immillorable per conèixer més detalladament les problemàtiques i les propostes dels vilanovins i vilanovines".

El 2015, V365 va ser el partit guanyador de les eleccions municipals a Vilanova del Camí, amb el suport de 1.290 persones traduït en cinc regidors a l'Ajuntament. Fins el gener del 2017, amb la presentació de la moció de censura, Vanesa González va ser l'alcaldessa del municipi.

 

 

 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.