TORNAR

V365 justifica el seu "no" al projecte del carrer Joan Miró per no "gravar excessivament" als veïns

Repliquen al govern que ”hi ha veïns que no poden assumir 26.000 euros”

politica
Divendres, 15 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El principal grup de l'oposició vilanovina ha sortit al pas de les acusacions de l'alcaldessa sobre haver frenat el projecte d'urbanització del carrer Joan Miró amb intencions "electoralistes". La formació que encapçala Vanesa González referma la seva decisió de tombar el que va ser un dels punts centrals del darrer ple de Vilanova del Camí.

Nova polèmica entre els dos partits capdavanters de govern i oposició a Vilanova del Camí. V365 ha replicat a les acusacions sobre electoralisme en el vot en contra sobre la urbanització del carrer Joan Miró que feia el govern aquest dimecres. El projecte es va tombar al darrer ple, amb la majoria que formen l'antic govern i els dos regidors cessats d'IPV-VV. Remarquen que el "no" és plenament justificat davant "la desmesurada aportació que han de fer els propietaris dels terrenys afectats: un d'ells ha de pagar 26.000 euros".

L'equip de V365, en una roda de premsa recentV365 considera que l'Ajuntament por disposar de recursos propis per fer-se càrrec d'una part de la despesa i que "si el govern hagués treballat elspressupostos de 2019 es podria incloure una partida per aquesta actuació". Afegeixen que "per una altra banda es poden aconseguir subvencions externes per destinar-les a aquest carrer. D'aquesta manera el carrer es podria asfaltar i els veïns no haurien de pagar tant".

El "mateix que al carrer Major o Santa Llúcia"

La formació que lidera Vanesa González insisteix que "això que demanem és exactament el mateix que es va fer al Carrer Major o Santa Llúcia. Lamentablement, no s'ha fet ni una cosa ni l'altra, ni tenim pressupost ni s'han buscat altres subvencions. L'asfaltat del carrer s'ha de fer però no a correcuita, perjudicant a tres veïns i dient que és prioritari quan queden dos mesos abans de les eleccions després de dos anys de govern". Conclouen que "26.000 euros no és una quantitat petita i si es treballa bé es pot reduir. Defensem la millora del carrer i defensem als veïns. Considerem que amb una mica de temps es pot treballar per aconseguir finançament suficient com a alleugerir l'aportació dels veïns".

 

 


1 Comentaris

J

Jaume

Vilanova

19 de març 2019.03:48h

Respondre

Com sempre, V365 els millors

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.