TORNAR
PUBLICITAT

V365 veu el govern vilanoví "trencat" i denuncia la manca d'estabilitat

Sorpresa davant el desafiament a ser cessat de Cividanes

politica
Dimecres, 11 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Poques hores després del ple on es visualitzava la guerra oberta dins l'Ajuntament, l'anterior partit líder del govern de Vilanova (en coalició amb ERC i CiU) ha emès un comunicat on denuncia la situació. Afirmen que "està totalment dividit" i que es confirma que "viuen en la constant improvisació".

El partit municipalista que lidera Vanesa González ha atacat també al govern a quatre del municipi en una nota que s'ha donat a conèixer després del ple. L'anterior alcaldessa va ser molt dura durant la sessió del dilluns, on va qüestionar el projecte polític de la coalició. González va etzibar que no entenia els motius de la moció de la que va ser objecte ella (el gener de 2017 per part dels quatre partits; PSC, VA!, IPV-VV i Decide), si ara "han de recórrer a nosaltres perquè fem de mitjancers". V365 veu el govern "totalment
dividit. La piscina municipal i la seva remodelació només sembla la punta de l'iceberg, ja que durant el ple es van produir més moments i declaracions que evidencien la
situació que viu el govern municipal".  Vanesa González es mostra "preocupada pel fet que suposa la inestabilitat generada en un govern de quatre partits, en el qual es fan evidents unes diferències que van més enllà de criteris diversos, sinó que tenen a veure amb greus discrepàncies i manca de relació quotidiana entre socis".

Una imatge del ple de dilluns 9En aquest sentit, consideren que el punt culminant és que Cividanes, de Veïns amb Veu, "reptés Noemí Trucharte a cessar-lo en el càrrec si no estava d'acord amb els posicionaments d'ell i el seu partit". Veuen que "ña imatge de divisió, accentuada amb diversos vots molt diferenciats en temes com el desenvolupament urbanístic dels terrenys del sector PMUr3 o la retirada de la placa de la piscina, se suma a la constant improvisació en la gestió municipal en la qual s'ha instal·lat el govern des del seu naixement".

Vanesa González conclou que "la falta d'estabilitat perjudica greument a Vilanova i la seva ciutadania". La líder de la oposició també ha fet èmfasi en algunes situacions produïdes en les darreres setmanes, com el viatge d'Agermanament amb la ciutat francesa d'Amilly, el qual no va tenir representació del govern municipal, o la retirada de dos punts de l'ordre del dia del ple "per la incapacitat del govern de posar-se d'acord, tot i estar en majoria absoluta".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.