TORNAR
PUBLICITAT

Vallbona aprova el cartipàs amb un govern amb tres components diferents

El govern tindrà quatre regidors sobre el total de nou

politica
Dissabte, 13 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una coalició a tres, amb la CUP, VV i un regidor no adscrit, governarà Vallbona d'Anoia aquest mandat. Aquest dimecres se celebrava el ple del cartipàs, on es va presentar la distribució de les regidories.

Els nou representants del ple de Vallbona, en la sessió de dimecresEl primer ple del mandat a Vallbona d'Anoia va servir per presentar també el govern que finalment conforma la cupaire Meritxell Baqué. Seran quatre regidors sobre nou, per tant només majoria simple. El funcionament del nou Ajuntament quedarà dividit en quatre àrees de gestió i regidories. Tindrà tres tinents d'alcalde. A més de Baqué, hi seran Roc Farreras, també de la CUP, Paco Corral de Veïns amb Veu i el regidor no adscrit Jordi Rabell.

Pel que fa a la distribució, l'àrea de Governació, Sanitat i Medi Ambient que comprendrà habitatge, governació, medi ambient i salut pública, anirà a càrrec del primer tinent d'alcalde, Roc Farreras; el segon tinent d'alcalde serà Francisco Corral i s'encarregarà de l'àrea d'Urbanisme i Noves Tecnologies, amb urbanisme, obra pública i noves tecnologies. L'àrea Econòmica i Cultura, amb economia i hisenda, promoció econòmica, turisme i comerç i cultura i festes, se'n cuidarà el tercer tinent d'alcalde, Jordi Rabell. I finalment l'àrea Social i Educació, amb ensenyament, afers socials, participació, ciutadania, associacions, gent gran, jovent i esports, la gestionarà l'alcaldessa, Meritxell Baqué.

Segons els resultats de les eleccions municipals, l'Ajuntament de Vallbona és constituït per dos regidors de la CUP, Meritxell Baqué i Roc Farreras, dos del PSC, Maribel Ferrer i Maria Dolores Campos, dos de Som Vallbona-Junts per Vallbona, Pere Masagué i Pau Ter, un regidor d'ERC, Carles Vila, un d'UPV-VV, Francisco Corral i un regidor no adscrit, Jordi Rabell.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.