TORNAR

Veïns amb Veu – Independents per Vilanova proposa una ordenança de bonificació de l’IBI

La iniciativa figurarà en el seu programa electoral

politica
Divendres, 2 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En un comunicat fet públic aquesta setmana, el grup Veïns amb Veu – Independents per Vilanova denuncia la gestió de la revisió de l’IBI per part de l’equip de govern, una decisió que va generar polèmica al municipi. El grup afirma que va ser el mateix alcalde Joan Vich qui va demanar la revisió de l’IBI, i que el tràmit es va deixar a mans de la Direcció General del Cadastre sense la participació de cap polític ni tècnic municipal.

Multitudinari Ple extraordinari a Vilanova, el juny passat

IPV-VV afirma que ‘un habitatge dels mateixos metres i característiques a Vilanova té un valor 5 vegades superior que si estigués situat a la Rambla d'Igualada’, i per reparar aquesta situació —la llei no permet una revisió general de l’IBI fins d’aquí a 10 anys—, el grup proposa una ordenança de bonificació. És a dir, que un cop comprovat el pagament del rebut i de forma automàtica, l’ajuntament retornés al contribuent una part d’aquest.

Segons Veïns amb Veu, aquesta solució ja l’han entrat a l’Ajuntament per Registre d’Entrada i no han rebut resposta. El grup també denuncia que cap de les altres formacions polítiques ‘no té la intenció real de revisar a la baixa l’IBI d’aquí a 10 anys’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.