TORNAR

Vergés, Riba, Bernad i Agramunt són els candidats anoiencs al 21-D amb lloc confirmat

Maria Senserrich serà la representant del territori pel PDeCAT, però no té posició definida

politica
Dimarts, 14 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les eleccions forçades amb l'activació del 155 van agafant perfil. Els partits que hi concorreran han començat a perfilar les llistes i ja hi ha candidats anoiencs amb posició confirmada.

Vergés, en la Comissió de l'Operació CatalunyaLa diputada Alba Vergés té tots els números de repetir presència al Parlament de Catalunya en els comicis del 155 que es faran el dijous 21 del mes vinent. La igualadina, parlamentària de Junts pel Sí, ara figura també a la llista dels republicans, en concret al lloc desè, una posició que li garantirà entrar altre cop a l'hemicicle, per tercera vegada consecutiva i per segon cop adscrita a ERC. Qui també ja té lloc assegurat a la candidatura, en aquest cas del PSC, és el portaveu de Socialistes d'Igualada, Jordi Riba. És en el dinovè lloc de la candidatura del partit del carrer Nicaragua, i una de les presències catalanistes més nítides en un bloc molt heterogeni que lidera Miquel Iceta. També és a les llistes la pierenca Sandra Bernad, per Catalunya en Comú, que és al lloc 27 de la demarcació de Barcelona. La quarta presència confirmada és Joan Agramunt, que és 27è a la llista del PP per la demarcació. Agramunt és el portaveu conservador a la capital de la comarca.

Queda encara per definir quins anoiencs seran presents a les llistes del PDeCAT, probablement junt als dos líders represaliats Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, la CUP, CEC i Ciutadans, i si és en posicions on podrien entrar a l'hemicicle. En el cas dels neoconvergents, que repeteixi Maria Senserrich està confirmat, i queda saber el lloc de la llista, tot i que la seva experiència parlamentària fa preveure que serà reconeguda. L'altre incògnita, on figurarà Susana Beltrán, igualadina d'origen que ha estat al Parlament per Ciutadans. Per part d'ERC, a més de Vergés, el capelladí Salvador Vives estarà al lloc 63 i també podria tancar la llista el batlle calafí Jordi Badia.


8 Comentaris

p

pepet

igualada

20 de novembre 2017.16:08h

Respondre

Clar que si, a votar PSC que ens ompliran el país de presos polítics de la oposició!!! Visca la nova espanya!!!

m

marraski

IGD

15 de novembre 2017.18:12h

Respondre

Alba Vergés i cia, amb les vostres mentides heu fet molt de mal a la societat, i si si hem de votar PSC per votar moderació dàleg convivència... ho votarem i no passarà res.
Pro de dividir i... Llegir més més unir

t

toni

igualada

16 de novembre 2017.18:34h

Marraski , tens tota la raó, pots potar al PPSC i no passa res !!
Ara, si esperas moderació, diáleg i convivència potser equivoques el teu vot amb els amics del 155.
Reflexiona i ... Llegir més vota amb seny , el futur depén dels resultats !!!!!

M

Maria

15 de novembre 2017.13:49h

Respondre

Sra Vergès, i companya, NO ELS FA VERGONYA???

Tindrem independència en 18 mesos MENTIDA.
Som un sol Poble.MENTIRA
Us van prometre que Europa us acolliria ... van mentir
Us van prometre que... Llegir més les empreses no s’anirien ... van mentir
Us van prometre una transició suau cap a la independència ... van mentir
Us van prometre un referèndum legal i transparent ... van mentir
Us van prometre una DUI a les 48 hores ... Van mentir
Us van prometre no donar un pas enrere ... van mentir
podria seguir, però tinc la sensació que no reconeixeràs ni una de les mentidás del procés ..
Et deixo una cita molt apropiada d’un gran escriptor nord-americà
”ÉS MÉS FÁCIL ENGANYAR LA GENT, QUE convèncer-los que HAN ESTAT ENGANYATS”.
Mark Twain

a

antoni

igualada

16 de novembre 2017.07:11h

ui Maria, vols dir que la violència i les amenaces d’Escanya no hi han tingut res a veure? tan menteixen els nostres representants? t’agraden més els que aposten per ser una regió d’espanya?... Llegir més molt desarrollada i molt castellana si pot ser, així els hi seguim portant diners per les seves farres i migdiades i ja no han de fer l’esforç d’aprendre el català, que fa molta mandra !!!!

a

antoni

igualada

14 de novembre 2017.12:17h

Respondre

amb moltes ganes de veure els mítings dels partits del 155 a la capital de l’anoia, podrem anar a protestar i demanar l’excarceració dels nostres polítics i activistes?

Jordi Riba, ho... Llegir més condemnaràs amb tota la teva energia suposo? ai no, que ets del PSC, els franquiciats del PSOE, si vosaltres hi esteu a favor i no heu mogut ni un dit per canviar això....

l

liberto

14 de novembre 2017.21:41h

Los estúpidos causan tanto daño a los demás como a sí mismos. El estúpido, por tanto, es el tipo más peligroso que existe, más que el malvado.

Las estúpidas causan tanto daño... Llegir més a las demás como a sí mismas. La estúpida , por tanto, es la tipa más peligrosa que existe, más que la malvada.

E

El Toni

Igualada centre

15 de novembre 2017.09:37h

Mol ben dit Antoni PSC=PSOE i tants que n’hi havien que creien amb els sociates igualadins, gracies que aixo ja va cambiar i per sort ja no tenim l’alcalde anterior, ho heu entes jordis?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.