TORNAR

Vilanova 365 afronta el final de la campanya difonent les seves propostes amb el 'V Truck'

Vanesa González afirma que ”tenim més de 70 propostes” a tots els nivells

politica
Dimecres, 22 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La campanya a Vilanova del Camí és d'allò més intensa, amb deu partits que volen difondre les seves propostes per poder tenir presència a l'Ajuntament a partir del 26 a la nit. El partit liderat per Vanesa González tancarà la seva campanya amb un sopar popular i gratuït a la Plaça de Can Papasseit el 24 de maig a les 8.

Tram final de la campanya electoral. Els militants de Vilanova 365 afronten aquesta darrera setmana de campanya acompanyats de la 'V Truck', una furgoneta clàssica amb la qual repartiran i explicaran el programa electoral de les eleccions municipals. "Plantegem més de 70 propostes concretes i realitzables consistents en la reordenació i la planificació a tots els nivells", afirma Vanesa González, cap de llista.

La que va ser alcaldessa fins 2017 destaca "la transversalitat del nostre programa, amb el qual volem fer una proposta per recuperar l'estabilitat i la capacitat de planificar la Vilanova dels propers anys". La 'V Truck' farà la primera parada al Barri de la Pau, La Lluna i Bonavista i seguirà el seu camí pel Camp del Rei, el casc històric i el Barri de Sant Nicolau. Les dues darreres parades seran al Barri de Santa Llúcia i el centre de la ciutat.


1 Comentaris

J

Jaume

Vilanova

22 de maig 2019.09:34h

Respondre

V365 sempre amb iniciativa, fent propostes modernes i sempre per fomentar la convivència.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.