//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
1 tònica
1 gotet de ginebra
Pell de llimona
4 fulles de gelatina
1 bola de gelat de sorbet de llimona
Preparació
En un recipient hi posem aigua freda i les fulles de gelatina per hidratar-les.
Agafem un got i barregem la tònica amb la ginebra, el nostre gust, com si ens l'haguéssim de beure.
Un 1/3 del gintònic el posem en un got per escalfar, ho podem posar al microones, tampoc cal que arrenqui el bull, però que estigui calent perquè es desfacin les fulles i barregem les fulles de gelatina, un cop les tinguem ben diluïdes ho barregem amb tot el gintònic.
Agafem la pell de llimona i la tallem a tires, les incorporem al gintònic.
Ho posem en un motlle i ho deixem refredar a la nevera, mínim un parell d'hores.
Passat aquest temps ho desemmotllem i ho tallem a daus.
Per servir posem els daus al plat, juntament amb una bola de sorbet de llimona.
No tingueu gaire temps la gelatina fora de la nevera perquè se us pot desfer.
Bon profit!