TORNAR

La recepta de la setmana: Copa de gintònic amb sorbet de llimona

Dilluns, 25 juliol 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients

1 tònica

1 gotet de ginebra

Pell de llimona

4 fulles de gelatina

1 bola de gelat de sorbet de llimona

 

Preparació

En un recipient hi posem aigua freda i les fulles de gelatina per hidratar-les.

Agafem un got i barregem la tònica amb la ginebra, el nostre gust, com si ens l'haguéssim de beure.

Un 1/3 del gintònic el posem en un got per escalfar, ho podem posar al microones, tampoc cal que arrenqui el bull, però que estigui calent perquè es desfacin les fulles i barregem les fulles de gelatina, un cop les tinguem ben diluïdes ho barregem amb tot el gintònic.

Agafem la pell de llimona i la tallem a tires, les incorporem al gintònic.

Ho posem en un motlle i ho deixem refredar a la nevera, mínim un parell d'hores.

Passat aquest temps ho desemmotllem i ho tallem a daus.

Per servir posem els daus al plat, juntament amb una bola de sorbet de llimona.

 

No tingueu gaire temps la gelatina fora de la nevera perquè se us pot desfer.

Bon profit!

 

Restaurant pedagògic L'Atelier


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.