//Plugins sense CDN ?>
Per aquesta nova recepta necessitem tenir a mà els següents ingredients:
Ingredients
1 base de pasta de full
1 manat d'espinacs
2 carxofes 3 pastanagues
1 ceba 250 ml nata líquida
1/2 got de whiskyCurri
1 ou Sèsam
1/2 llimona Oli d'oliva
Preparació
Traiem les fulles que ens sobren, pelem i tallem les carxofes i les podem en remull amb aigua i llimona.
Netegem els espinacs i els tallem a tires
Rentem i pelem les pastanagues i les tallem a daus petits.
Agafem la ceba i la tallem a daus petits, la sofregim en un cassó amb un raig d'oli, al cap de poca estona hi afegim la pastanaga, després la carxofa, afegim el got de whisky i ho flamegem, un cop s'apagui afegim la crema de llet un polsim de curri i els espinacs, ho deixem coure tot junt 5 minuts.
Escalfem el forn a 180º
Amb la pasta de full en fem quadrats. En un quadrat hi afegim les verdures, pintem amb el rovell de l'ou les vores i ho tapem amb un altre quadrat de pasta, aixafem les vores amb una forquilla i ho acabem de pintar amb el rovell, afegim el sèsam per sobre i ho posem al forn a 180º durant 20 minuts.
Els servim calents i els podem acompanyar d'una mica d'amanida.