TORNAR

La recepta de la setmana: Farcellet de pasta de full amb verduretes al curri

Dilluns, 30 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

 

Per aquesta nova recepta necessitem tenir a mà els següents ingredients:

 

Ingredients

1 base de pasta de full

1 manat d'espinacs

2 carxofes     3 pastanagues

1 ceba  250 ml nata líquida

1/2 got de whiskyCurri

1 ou    Sèsam

1/2 llimona     Oli d'oliva

 

Preparació

Traiem les fulles que ens sobren, pelem i tallem les carxofes i les podem en remull amb aigua i llimona.

Netegem els espinacs i els tallem a tires

Rentem i pelem les pastanagues i les tallem a daus petits.

Agafem la ceba i la tallem a daus petits, la sofregim en un cassó amb un raig d'oli, al cap de poca estona hi afegim la pastanaga, després la carxofa, afegim el got de whisky i ho flamegem, un cop s'apagui afegim la crema de llet un polsim de curri i els espinacs, ho deixem coure tot junt 5 minuts.

Escalfem el forn a 180º

Amb la pasta de full en fem quadrats. En un quadrat hi afegim les verdures, pintem amb el rovell de l'ou les vores i ho tapem amb un altre quadrat de pasta, aixafem les vores amb una forquilla i ho acabem de pintar amb el rovell, afegim el sèsam per sobre i ho posem al forn a 180º durant 20 minuts. 

Els servim calents i els podem acompanyar d'una mica d'amanida.

 

Restaurant Pedagògic l'Atelier - Escola Pia d'Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.