TORNAR
PUBLICITAT

La recepta de la setmana: Flam de verdures amb crema de carbassó

Dilluns, 20 juny 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

 

 

 
Ingredients:
 
Flam:
500 ml. de crema de llet
4 ous
3 pastanagues mitjanes
100 gr. de mongetes planes
1/2 carabassa
1 ceba per sofregir
 
Crema:
2 carbassó
100 ml nata líquida
1 ceba
 
Preparació:
 
Pelem i tallem les pastanagues a tires, Netegem i tallem les mongetes. Pelem i tallem a tires fines la carbassa. Ho coem tot al vapor.
Agafem la ceba, la pelem i la tallem a daus petits i la posem a sofregir amb una mica d'oli, quan la tinguem cuita hi afegim les verdures i ho deixarem un parell de minuts tot junt, ho retirem del foc i ho reservem
En un vol hi posem els ous, els batem i posem la nata líquida, ho tornem a batre, afegim sal i pebre blanc. 
Ara barregem les verdures amb la nata i els ous i ho posem en una flamera, previament untada amb mantega i amb un paper de cuinar, ho posem al forn a 180º al bany maria durant 30 minuts.
Per fer la crema, pelem la ceba i la tallem a trossos. Agafem el carbassó i el netegem i el tallem a trossos. 
En una olla hi posem una mica d'oli i sofregim la ceba, quan estigui rossa afegim el carbassó i li donem un parell de voltes, llavors ho cobrim d'aigua i deixem que bulli fins que el carbassó estigui cuit, entre 15 i 20 minuts. Ho passem pel turmix, afegim la nata, sal i pebre blanc.
Un cop cuit el flam el tallem en 8 raccions.
Per servir, posem al fons del plat la crema de carbassó i a sobre flam.
 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.