//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
2 kg de carn del coll de poltre
1 ceba
3 dents d'all
2 pastangues
5 tomàquets madurs
1/2 ampolla de vi negre
Oli
Farina
Aigua
Sal, pebre, romaní i farigola
Elaboració
Agafem la carn de poltre i la tallem a tires amples de dos dits però no gaire gruixudes, la salpebrem i la passem per farina.
En una cassola hi posem oli (sense passar-nos), quan estigui calent i posem a fregir la carn de poltre, si no ens hi cap tota de cop ho podem fer amb un dues o tres vegades. Un cop ens agafa color la retirem en una safata.
Agafem la ceba i la piquem a daus molt petits, l'all també i la pastanaga a rodanxes. El tomàquet el ratllem.
A la cassola a on hem fregit la carn hi posem la ceba, quan comenci a daurar-se hi afegim la pastanaga, al cap de poc i posem l'all, vigilant que no es cremi.
Un cop tinguem totes les hortalisses ben confitades hi posem el tomàquet tot deixant-ho a foc lent per que es faci un bon sofregit, també hi afegim les herbes aromàtiques (farigola i romaní).
Quan estigui ben confitat el sofregit hi afegim la carn amb tot el suc que ha deixat a la safata, donem unes voltes i posem el vi i aigua fins a cobrir.
Ho deixem bullir fins que la carn estigui tendre. Els últims 5 minuts hi afegim una picada d'ametlles i avellanes. També ho rectifiquem de sal si fa falta.
Ja es pot servir.