TORNAR

La recepta de la setmana: Fricandó de poltre

Espai patrocinat per

La Recepta
Dilluns, 18 juliol 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients

2 kg de carn del coll de poltre

1 ceba

3 dents d'all

2 pastangues

5 tomàquets madurs

1/2 ampolla de vi negre

Oli 

Farina

Aigua

Sal, pebre, romaní i farigola

 

Elaboració

Agafem la carn de poltre i la tallem a tires amples de dos dits però no gaire gruixudes, la salpebrem i la passem per farina.

En una cassola hi posem oli (sense passar-nos), quan estigui calent i posem a fregir la carn de poltre, si no ens hi cap tota de cop ho podem fer amb un dues o tres vegades. Un cop ens agafa color la retirem en una safata.

Agafem la ceba i la piquem a daus molt petits, l'all també i la pastanaga a rodanxes. El tomàquet el ratllem.

A la cassola a on hem fregit la carn hi posem la ceba, quan comenci a daurar-se hi afegim la pastanaga, al cap de poc i posem l'all, vigilant que no es cremi.

Un cop tinguem totes les hortalisses ben confitades hi posem el tomàquet tot deixant-ho a foc lent per que es faci un bon sofregit, també hi afegim les herbes aromàtiques (farigola i romaní).

Quan estigui ben confitat el sofregit hi afegim la carn amb tot el suc que ha deixat a la safata, donem unes voltes i posem el vi i aigua fins a cobrir.

Ho deixem bullir fins que la carn estigui tendre. Els últims 5 minuts hi afegim una picada d'ametlles i avellanes. També ho rectifiquem de sal si fa falta.

Ja es pot servir.

 

 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.