TORNAR

La recepta de la setmana: Hamburgueses de pèsols

Espai patrocinat per

A càrrec del restaurant pedagògic L’Atelier

La Recepta
Dilluns, 14 novembre 2016. 12:32. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients:

 

1 Kg de pèsols

1 ceba 

1 llimona

200 gr copos avena

pa ratllat

Sal i pebre

1 culleradeta de curri

Preparació:

 

Posem a bullir els pèsols, un cop cuits els escorrem i els refredem.

La ceba la piquem i la sofregim.

Hidratem l'avena.

En un pot triturem els pèsols amb la sal el pebre, el suc de la llimona i el curri.

Quan tinguem una pasta fina afegim el curri i l'avena. Ho remenem tot i si veiem que queda massa moll hi afegim pa ratllat.

Fem les hamburgueses i les posem en una plata per anar al forn amb paper de forn.

Un cop fetes les hamburgueses les posem al forn a 220º durant 15 minuts.

Ja les podem servir acompanyades de ceba caramel·litzada i carbassa, ara que es el temps.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.