//Plugins sense CDN ?>
Ingredients:
4 pits de pollastre
1/2 kg d'arròs
1/2 ceba
150 gr mel
60 ml vinagre
1 cullerada de gingebre molta
125 ml salsa soja
2 dents d'all
25 gr maizena
Preparació:
Agafem el pit de pollastre i el tallem a daus, ho posem a un cassó.
En un bol hi posem tots els ingredients restants (menys l'arròs i la maizena) i els barregem, els aboquem al cassó amb el pit de pollastre. Ho posem a coure al bany maria durant 1 hora tapat.
A part bullim l'arròs, a l'aigua hi podem posar caldo per donar-hi gust. Un cop bullit l'arròs el reservem.
Quan ja estigui cuit el pollastre el retirem i amb la salsa la lliguem amb maizena una mica diluida amb aigua freda.
Per servir posem l'arròs a sota del plat, els daus de pollastre per a sobre i la salsa al damunt de tot plegat.