TORNAR

La recepta de la setmana: Pollastre amb salsa teriyake i arròs

Dilluns, 10 octubre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

 

Ingredients:

 

4 pits de pollastre

1/2 kg d'arròs

1/2 ceba

150 gr mel

60 ml vinagre

1 cullerada de gingebre molta

125 ml salsa soja

2 dents d'all

25 gr maizena

 

Preparació:

 

Agafem el pit de pollastre i el tallem a daus, ho posem a un cassó.

En un bol hi posem tots els ingredients restants (menys l'arròs i la maizena) i els barregem, els aboquem al cassó amb el pit de pollastre. Ho posem a coure al bany maria durant 1 hora tapat.

A part bullim l'arròs, a l'aigua hi podem posar caldo per donar-hi gust. Un cop bullit l'arròs el reservem.

Quan ja estigui cuit el pollastre el retirem i amb la salsa la lliguem amb maizena una mica diluida amb aigua freda.

Per servir posem l'arròs a sota del plat, els daus de pollastre per a sobre i la salsa al damunt de tot plegat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.