//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
150gr mantega
110gr sucre llustre
2 ous i 2 rovells
100gr pastanaga ratllada
4gr curri
5 gr llevat en pols
200gr farina
100gr clara
150gr sucre
Cobertura:
100 gr de mantega a temperatura ambient
4 tasses de sucre llustre
1 culleradeta d’essència de vainilla
350 gr de formatge crema, estil Philadelphia, a temperatura ambient
Muntar mantega amb sucre llustre. Tamiseu la farina amb el llevat, i aneu-hi afegint la mantega i el sucre, una mica de farina, l'ou i rovell, el curri i la pastanaga
Muntar el merenga amb la clara i el sucre i barrejar amb la mescla anterior. Abocar al motlle i coure el forn 170º 15 min
Batre la mantega i el formatge amb la batedora eléctrica fins que estigui esponjós, 2 a 3 minuts. Baixar la velocitat i afegir el sucre de mica en mica i finalment l’essència de vainilla fins que quedi tot homogeni.
Decorar els muffings amb la cobertura i es pot afegir cagarrets de colors.