TORNAR

La recepta de la setmana: muffins de pastanaga i curri

Dilluns, 26 setembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients

 

150gr mantega

110gr sucre llustre

2 ous i 2 rovells

100gr pastanaga ratllada

4gr curri

5 gr llevat en pols

200gr farina

100gr clara

150gr sucre

 

Cobertura:

100 gr de mantega a temperatura ambient

4 tasses de sucre llustre

1 culleradeta d’essència de vainilla

350 gr de formatge crema, estil Philadelphia, a temperatura ambient

 

Muntar mantega amb sucre llustre. Tamiseu la farina amb el llevat, i aneu-hi afegint la mantega i el sucre, una mica de farina, l'ou i rovell, el curri i la pastanaga

Muntar el merenga amb la clara i el sucre i barrejar amb la mescla anterior. Abocar al motlle i coure el forn  170º 15 min

Batre la mantega i el formatge amb la batedora eléctrica fins que estigui esponjós, 2 a 3 minuts. Baixar la velocitat i afegir el sucre de mica en mica i finalment l’essència de vainilla fins que quedi tot homogeni.

Decorar els muffings amb la cobertura i es pot afegir cagarrets de colors.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.