TORNAR

4450 euros per a la restauració de la teulada de l’església de Tous

Els veïns de Tous organitzen cada any un sopar benèfic

societat
Dissabte, 14 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat 31 de Juliol, uns quants veïns del poble de Tous van organitzar un sopar benèfic per aconseguir fons per a la restauració de la teulada de l’església del seu municipi. Gràcies a la col·laboració de tothom, s’han aconseguit 4450 euros que es destinaran a la reforma de l’església.

Amb la venda d’entrades, el sorteig i alguna aportació es van aconseguir 4.000 euros. Cal tenir en compte que aquest benefici és net ja que totes les despeses han estat cobertes amb la generositat de la gent. A més a més, l’ajuntament no només va col•laborar amb el lloguer de cadires i l’edició dels cartells sinó que també va donar 150 euros. Finalment, amb les aportacions voluntàries dels ciutadans es van aconseguir els darrers 300 euros que fan arribar a la xifra final de 4450.

L’organització agraeix l’ajuda de tots aquells que han participat en el sopar, aquells que han col•laborat amb els obsequis del sorteig i al Patricio que d’una manera desinteressada va tocar a Tous per amenitzar el sopar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.