TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Capellades arranja l'accés al Cementiri

societat
Dissabte, 21 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El govern capelladí executa aquestes setmanes diverses actuacions al voltant del cementiri municipal. Al costat del camí del cementiri hi ha previst instal·lar l'espai per a gossos, que s'ha començat a preparar aquests dies.

La Brigada d'Obres de l'Ajuntament de Capellades ha executat les darrers setmanes millores al camí d'accés al Cementiri. La primera intervenció que s'hi ha realitzat ha estat la finalització de les escales que es troben a la part final del camí que fan servir els vianants per pujar fins dalt. Aquest tram es va començar a arreglar fa un parell d'anys amb pedres, però en va restar un tram final per acabar. D'aquesta manera, el tram sencer d'escales permet escurçar i facilitar part del camí. Les pedres que s'utilitzen són de turo i s'extreuen durant les excavacions que es fan a l'Abric Romaní.

Aspecte del camí d'accés, abans de les obresTambé aquests dies, els operaris municipals netegen el camí d'accés al Cementiri. S'han retirat les herbes, branques i matolls que en dificultaven l'accés i s'ha netejat els trams que tenien deixalles i abocaments de runa. Ara el camí està pràcticament ja tot net i desbrossat. Aquesta neteja se seguirà també en breu dins el Cementiri. D'altra banda el darrer treball que s'està executant en el camí del Cementiri és l'acondicionament del terreny on s'ha d'instal·lar l'espai per als gossos que es recull a l'ordenança de civisme. Ara com ara s'està començat a desbrossar el terreny i seguidament s'anivellarà i es passarà a fer-ne el tancat.

Instal·lació de dues taules de ping-pong

Els propers dies es completarà la instal·lació d'aquests dos nous elements que permetran disposar d'una manera fixa de dues taules de tenis. Segons l'alcalde i regidor d'Esports, Aleix Auber, "els nostres objectius en aquesta àrea són, d'una banda afavorir la pràctica de l'esport a l'aire lliure, i de l'altra aconseguir que l'esport arribi a tothom. Instal·lar aquestes dues taules de tenis fixes al carrer ens ajuda en aquest sentit. Una es col·locarà a la Font Cuitora, ja que hem considerat que està ben a prop d'un altre equipament esportiu, el Pavelló, en un espai on ja hi ha les taules de pícnic. L'altre espai que hem escollit és l'Hort de la Vila, on ja hi ha col·locades unes petites màquines per fer esport”.
Precisament l'altre espai de la vila on hi ha col·locades unes màquines de gimnàstica exterior són els jardins del Capelló. La bicicleta estàtica té el mecanisme trencat perquè es fa servir molt i aquests dies es procedirà canviar-la per una de nova".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.