TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Capellades obre una campanya contra el dipòsit de voluminosos al carrer

Els responsables del consistori recorden que hi ha un règim de sancions per abandonaments a la via pública

societat
Divendres, 16 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori remarca als veïns que el dipòsit d'aquests materials ha de ser a la Deixalleria Municipal. El govern reclama que cessin els abandonaments a la via pública on comporten problemes d'accessibilitat i salubritat.

El cartell de la campanya que engega el consistori capelladíS'ha iniciat una campanya a Capellades per sensibilitzar a les persones que no deixin voluminosos al carrer. Així, s'ha editat un cartell que recorda que l'abandonament de voluminosos a la via pública està prohibit. S'entén per voluminosos a mobles, electrodomèstics, matalassos, pneumàtics, bateries, pintures, olis, runes, restes de poda i altres. Es tracta de materials que "no es poden deixar a la via pública, ni al costat dels contenidors". El govern remarca que s'han de portar a la Deixalleria Municipal, que està situada al Polígon Industrial La Barquera, al carrer dels Alabrents.

El servei de la Deixalleria obre de dilluns a divendres, els matins de 10 a 1 i les tardes de 4 a 8. Els dissabtes obre també al matí de 9 a 2 i per a la tarda de 4 a 8 del vespre. La Deixalleria és un servei gratuït que permet dur els residus domèstics i de la llar, però no els de les empreses i tallers, que han de contractar un gestor de residus privat. Tal com destaca el regidor d'Urbanisme, Sergi Pérez, "els residus voluminosos esdevenen un problema de salubritat i dificulten el lliure accés del vianants, ja que molts acaben ocupant la mateixa vorera. Cal recordar que l'abandonament a la via pública d'aquests residus pot comportar sancions econòmiques per als infractors. Cal portar-los a la Deixalleria municipal".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.