TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada vol acotar la publicitat en paper

Forma part del Pla de Reducció de Residus de la ciutat

societat
Dijous, 23 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Comença una campanya per disminuir l'impacte de la publicitat en paper a les bústies i també la càrrega ambiental que significa. L'eix de 'Publicitat. No, gràcies, estalvia't el paper' serà la distribució d'ahesius.

El departament de Medi Ambient, Energia i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Igualada estudia l'establiment de mecanismes que controlin l'activitat del sector de la distribució de la publicitat en paper, aquella publicitat dinàmica i no nominal, no sol·licitada pels ciutadans i utilitzada com a element de màrqueting. El govern entén que és un dels factors "que més ha contribuït a la generació de residus en els darrers anys".  La campanya és a títol informatiu.

Els adhesius, a punt per la campanyaLa mesura permetria millorar els impactes negatius d'aquesta distribució al carrer i a les bústies en àmbits com la neteja urbana, les molèsties a la ciutadania o la generació de volums importants de residus de paper, entre altres. Aquest novembre sorgeix la campanya 'Publicitat. No, gràcies. Estalvia't el paper!', que pretén contribuir a reduir la publicitat no nominal i és una de les accions emmarcades en el Pla Local de Reducció de Residus Municipals d'Igualada, que es
desenvolupen al llarg d'aquest any 2017. 

S'han produït adhesius amb el lema de la campanya per posar en domicilis i establiments, impresos en diferents mides, formes i colors, per tal d'adaptar-se a totes les bústies. Aquells ciutadans que hi estiguin interessats els poden passar a recollir, segons les seves necessitats, a l'edifici de l'Ajuntament (Pl. Ajuntament, 1) o en poden sol·licitar l'enviament per correu prèvia petició d'unitats, mides i colors. Es pot demanar més informació contactant amb el departament de Medi Ambient al telèfon 93 803 19 50.


4 Comentaris

X

Xavier

Igualada

4 de desembre 2017.17:51h

Respondre

Com a empresa de publicitat establerta a Igualada, el primer que aconseguirà el nostre ajuntament són dues o tres persones igualadines més a l’atur..... El problema de neteja de publicitats al... Llegir més carrer, no es culpa dels propis repartidors en la majoria de casos, sino dels propis veins que un cop recollida la publicitat de la bustia la llencen al mitg del carrer.
prou desagraida es en molts casos la convivencia amb els propis veins, que no obren portes i en molts casos inclos rebem insults, com per haver d’anar llençant el que a nosaltres ens dona de menjar (la ”merda de publicitat” per a molts ciutadans) pel carrer.

e

el sr Ramon

Rambles del Castells

24 de novembre 2017.17:57h

Respondre

Aquest govern, esta perden els ”papers”, un dia clamant per empaperar Igualada, i un altre que no podem embrutar Igualada, amb tan papers.
Demencial,Castells, Demencial!!!!

J

Judit

Igualada

24 de novembre 2017.10:34h

Respondre

Clar que sí!!! enfonsant les empreses d’arts gràfiques de la comarca, indústries papereres, repartidors de publicitat... Això si, fem adhesius, que aquests no produeixen cap impacte... que són... Llegir més de plàstic?? La neteja urbana? Si realment volen netejar la ciutat, hi ha molts excrements de gos, burilles de tabac, xiclets... que embruten la ciutat...
Pel mateix motiu durant la campanya electoral no s’enviarà publicitat ni s’enganxaran cartells per la ciutat.... oi?

C

Carme

Igualada

23 de novembre 2017.16:13h

Respondre

Espero que l’Ajuntament sigui el primer en reduir tota la publicitat dels seus departaments que tots els igualadins ens trobem a les nostres bùsties.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.