TORNAR

L'Ajuntament de Masquefa ofereix ajuda pels afectats per les clàusules sòl

Apareix un nou servei de suport a les persones afectades per aquesta clàusula bancària.

societat
Diumenge, 12 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Masquefa ha engegat una nova iniciativa; els veïns afectats pels cobraments abusius de les entitats bancàries tindran a la seva disposició un seguit de formularis de reclamacions.

Imatge d'arxiu de l'edifici de l'Ajuntament de Masquefa.Després de la decisió del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, l'Ajuntament de Masquefa ha engegat aquesta iniciativa. En aquest sentit, a través de l'Oficina de Seguiment de les Hipoteques dels veïns afectats disposen de formularis de reclamacions. D'aquesta forma podran reclamar a les entitats bancàries una revisió de la hipoteca i de les despeses per constitució de préstec hipotecari.

La 'clàusula sòl' o 'clàusula terra'

És una clàusula que preveuen algunes hipoteques i que fixa els interessos mínims que cal pagar, passi el que passi, durant tota la vida de la hipoteca. La clàusula fixa un tipus mínim, en previsió d'una caiguda de l'Euríbor.

El TJ de la Unió Europea va emetre una sentència que obliga a les entitats bancàries de l'Estat espanyol a tornar tots els diners que van cobrar de més gràcies a les clàusules terra que fixaven en les hipoteques dels seus clients.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.