TORNAR

L'Ajuntament d'Òdena ofereix dos nous plans d'ocupació

Per cobrir les places de conserge i d’auxiliar de manteniment i neteja de vials

societat
Dimarts, 8 agost 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Ajuntament d’Òdena ha aprovat la convocatòria per a cobrir dues places incloses en el Pla d’Ocupació Local de la Diputació de Barcelona. Els llocs de treball que s’ofereix són els de conserge i/o auxiliar de manteniment d’instal·lacions municipals i la segona plaça ofertada és d’auxiliar de manteniment i neteja dels vials públics municipals.

Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament, fins al dia 21 d’agost, en les quals els aspirants hauran de manifestar que reuneixen totes les condicions. Entre d’altres, les condicions principals són estar en situació legal de desocupació, haver complert 18 anys, i en el cas de la plaça d’auxiliar de manteniment i neteja de vials disposar del carnet de conduir.

Es poden consultar les bases completes i les condicions a la seu electrònica de la web de l’Ajuntament 


2 Comentaris

pepsolev

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

8 d'agost 2017.11:36h

Respondre

Òdena té un con cencesió a l’empresa FCC per la neteja viària de tots els carrers d’Òdena.
Algú es preguntarà per què doncs es contracte a una persona en un pla d’ocupació per fer la... Llegir més neteja viaria.
La resposta és clara: per contractar a algú, i aquest algú és possible, o no, que ja tingui nom.
A casa meva d’això en diem malbaratament dels recursos públics ja que els odenencs, paguem dues vegades pel mateix servei.
Per cert, no busqueu aquesta persona de neteja viària ni al nucli d’Òdena ni molt menys a l’Espelt. Només el trobareu, com en periodes anteriors, al Barri Sant Pere i Pla de la Masia. O són uns porcs, o es comoren vots, o les dues coses, o capo d’aeustes ni hiu ha una altra raó que no s’explica.
El que cal és fer complir a FCC la neteja viària d’Òdena, si és que no ho fa, i dedicar a aquesta persona del pla d’ocupació a fer coses útils pel municpi, per tot el muncipi.
Si ara que hi ha un pla d’ocupació cal posar una persona a netejar carrers, què farem quan s’acabi el pla d’ocupació? Al Barri de Sant Pere ja no estarà brut? Deixaran d’embrutrar, es netejarà sol? deixarem de duplicar el servei i pagar-los dues vegades?

s

sandra

odena

8 d'agost 2017.18:10h

Nunca estamos contentos con lo que se realiza en el pueblo...cree que usted lo hizo mejor? pues si lo hubiera echo mejor ..estaría usted gobernando...así que deje trabajar tranquilamente a los que... Llegir més si que hacen su trabajo...Deje que se de trabajo al pueblo. Un saludo.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.