TORNAR
PUBLICITAT

L'alcalde de Tous denuncia Monbus pel mal servei de la línia Igualada-Santa Coloma

Els usuaris assenyalen incompliment d’horaris i retards sistemàtics

societat
Divendres, 10 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Monbus torna a generar queixes per part dels usuaris anoiencs. En aquesta ocasió, una de les línies que connecta l'oest de l'Anoia, Igualada-Santa Coloma de Queralt. L'alcalde tousenc David Alquézar exigeix que la Generalitat actuï en aquesta qüestió.

L'alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, denunciava aquest dilluns davant la Direcció general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, els incompliments de l'empresa Hispano Igualadina-Monbus, com a prestadora del servei regular d'autobús entre Igualada- Santa Coloma de Queralt. El consistori ha expressat que l'empresa d'autobusos ve prestant el servei de forma deficient: incompliment sistemàtic dels horaris i retards, afegit a la manca de comunicació dels canvis, ha generat durant fa anys reiterades queixes per part d'una cinquantena de veïns que són usuaris de l'esmentada línia.

Un dels aparells de Monbus, en una fotografia d'arxiuActualment, l'empresa Hispano Igualadina-Monbus té una concessió de servei i, per tant, segons Alquézar, l'administració concessionària, en aquest cas la Generalitat de Catalunya, "també ha de vetllar pel compliment de les condicions laborals i pel bon servei que presta a la ciutadania". Per tot l'exposat que el Consistori reclama a la Direcció General de Transports que dugui a terme un control exhaustiu i intens de la línia per veure si aquesta s'ajusta als termes de la concessió i que es procedeixi a adoptar les mesures adients per tal de garantir la prestació del servei d'una forma adequada. Segons David Alquézar, "“cal exigir mà dura de l'administració competent, és incomprensible que una empresa que no presta en condicions els serveis de transport públics encomanats pugui optar a nous concursos guanyant la concessió de noves línies, cal establir sistemes de traçabilitat als serveis prestats per aquest tipus d'empreses".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.