TORNAR

L'Anoia acaba el febrer amb el balanç de 116 persones menys registrades a l'atur

Igualada es torna a situar per sota dels 2.500 demandants de feina

societat
Dimarts, 6 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després del repunt d'aturats del mes de gener d'aquest 2018, aquest darrer mes s'ha corregut la dinàmica dels 31 dies anteriors. La xifra de persones inscrites al SOC a la comarca és de 7.872, cosa que significa un atur registral del 14,53%.

El segon mes de l'any ha deixat números positius pel que fa a les persones que figuren com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya a l'Anoia. La xifra de persones inscrites s'ha reduït en 116 i ara se situa en 7.872. La reducció de persones aturades ha estat general a tot Catalunya, i comarques veïnes com el Bages o l'Alt Penedès assolien també rebaixar significativament la xifra de persones sense ocupació.

Una de les classes de formació d'Anoia ActivaA nivell de municipis, el balanç de persones que deixen d'estar registrades al SOC a Igualada és de 38 (la capital torna a baixar dels 2.500 inscrits) i a Piera de 30. En canvi, a Vilanova, les dades assenyalen que s'ha incrementat l'atur en 14 persones. En termes relatius, hi ha hagut un important descens de persones demandants a Òdena, 14. Les taxes registrals més altes es mantenen a Cabrera, amb un 22%, i Montbui, amb un 19%.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.