TORNAR
PUBLICITAT

Calaf atorga 164 beques escolars a veïns de la vila

L’import final de les ajudes s’eleva a 6.778,83 euros

societat
Dijous, 19 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un total de 164 calafins i calafines accediran a ajudes escolars. Els criteris fixats per l'Ajuntament han deixat fora només a nou persones del total de sol·licitants.

Durant el mes passat, l'Ajuntament de Calaf obria un període de sol·licitud de beques per a llibres de text i material escolar. Hi podien optar els alumnes d'educació infantil, primària i secundària empadronats a Calaf de famílies amb una situació socioeconòmica desafavorida. Es van presentar 85 sol·licituds que englobaven un total de 173 alumnes - ja que una mateixa família podia demanar-ho per diversos fills - i després de la valoració dels serveis socials bàsics, segons els criteris inclosos a les bases, s'ha concedit l'ajut a 164 alumnes, descartant-ne nou.

Calaf, capital de l'Alta SegarraL'import total de la convocatòria era d'uns 6.500 euros. A fi de poder donar cobertura al màxim de sol·licitants que sí complien amb els criteris exigits, s'ha atorgat ajuts del 10%, 30% i 40% i no del 15%, 30% o 50% com estava previst en un inici. Els motius pels que s'ha denegat l'ajut a nou alumnes ha estat per l'incompliment dels requisits segons les bases, ja que tenien la renda per membre de la unitat familiar més elevada dels 569,12 euros per mes, el cost de lloguer o hipoteca era superior a 500 euros/mes o no havien entregat la documentació requerida. Així doncs, s'han destinat un total de 6.778,83 euros en ajuts per a la compra de material escolar i llibres de text.


1 Comentaris

p

pepe

19 de juliol 2018.13:20h

Respondre

Per fer-nos pensar i valorar lo que tenim!

Si Calaf, amb 3.424 habitants, dona 164 ajudes escolars, Igualada amb 39.000 habitants , hauria de donar-ne 1.870 .
Sr Castells, es així ?

Ara be ,... Llegir més diguem-ho tot, amb jocs de artifici, no i ha qui ens guanyi....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.