TORNAR

Capellades aprova nou reglament per a la Piscina Blava

El ple també va posar al dia el recompte de la població capelladina

societat
Divendres, 4 agost 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'actualitza el reglament de la piscina municipal capelladina. Ara, les casetes s'adjudicaran cada any per sorteig. El reglament va ser aprovat amb tots els vots favorables excepte els de CiU.

L'aprovació d'un nou reglament per a la Piscina Blava va ser un dels punts més destacats de la sessió ordinària del mes de juliol al consistori capelladí, amb l'assistència de tots els regidors de la corporació municipal. Una de les novetats més destacades d'aquest reglament és la regularització de l'ús de les casetes que ara s'adjudicaran cada any per sorteig entre les persones que s'hagin inscrit prèviament en una llista. "Aquest sistema d'adjudicació és més transparent, igualitari i regularitzarà un ús d'espai públic que fins ara ho estava", va exposar l'Alcalde, Aleix Auber.

La sessió plenària de Capellades, la setmana passadaEl propi batlle afegia que "en aquest reglament es recullen totes les disposicions que han de regular el normal funcionament de la Piscina Blava, un equipament que durant els mesos que funciona rep un alt nombre d'usuaris. N'hi ha algunes que ja es duien a terme i també altres de noves que hem incorporat, seguint també les aportacions dels grups de l'oposició". També es va resoldre favorablement la proposta del PdeCAT i es va fixar que l'edat per entrar sol a la piscina sense l'acompanyament d'un adult serà als 12 anys i no als 10 com fins ara. La proposta va tirar endavant amb els vots a favor de VdC, ERC i PSC i l'abstenció de PdeCAT.

Per unanimitat es va aprovar el conveni de col·laboració amb el Servei de Trànsit per establir els protocols d'actuació en els punts detectats com a més perillosos a Capellades, amb l'objectiu de millorar la seguretat; el conveni amb el Consell Comarcal sobre l'Habitatge social per dotar d'eines d'acció l'ordenança reguladora aprovada recentment; el conveni de col·laboració amb Capgrossos de Capellades per ajudar a celebrar el 20è. aniversari de l'entitat; l'aprovació de les festes locals per al 2018 –el dimarts 6 de febrer i el dijous 16 d'agost- o el padró d'habitats a Capellades a 1 de gener, amb 5.226 persones inscrites, una menys que la mateixa data del 2016.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.