TORNAR

Capellades introdueix millores en el control de l'aigua

Entre les reformes, el canvi en el motor de bombeig del dipòsit de La Garsa

societat
Dimecres, 5 abril 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les àrees d'Urbanisme i d'Infraestructures de l'Ajuntament de Capellades estan treballant per modernitzar tota la gestió de control i supervisió tant de les mesures del pou d'extracció de l'aqüífer situat a la Font Cuitora, com dels dipòsits del cementiri i de La Garsa. Actualment, aquesta gestió es realitza manual i presencialment.

L'Ajuntament de Capellades ha activat unes millores de cara al control de la gestió de les reserves de l'Aqüífer. El projecte en què s'està treballant permetrà comprovar remotament els nivells i també l'estat dels motors dels equips de bombeig o extracció. En cas d'incidències, avisarà als responsables del sistema als seus dispositius mòbils de guàrdia. A més a més també es podran visualitzar tots el paràmetres del sistema dins la intranet municipal.

Un dels dipòsits d'aigua que abasteix el municipiEl regidor d'urbanisme, Sergi Pérez, i el d'infraestructures tecnològiques, Jaume Solé, consideren que "és el moment de modernitzar d'una vegada per totes i posar al dia la xarxa d'abastament en alta de l'aigua municipal. Començarem a destinar recursos any a any per millorar i avançar-nos a una gestió mes eficaç i pròpia dels temps que estem". Finalment, també cal destacar que molt aviat es substituirà el motor de bombeig d'aigua del dipòsit de La Garsa, que tenia pèrdues.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.