TORNAR

Capellades prepara les obres de millora de l'Abric Romaní

S’iniciaran aquest mes de setembre

societat
Dilluns, 4 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Capellades ha demanat pressupostos a diverses empreses per endegar les obres de condicionament del recorregut del Parc Prehistòric. El passat mes de juliol ja es van realitzar unes actuacions, que es van aturar el mes d'agost per no interferir en els treballs de la campanya d'excavacions liderades per Edudald Carbonell. 

L'Ajuntament de Capellades ha posat com a data límit per a la presentació de pressupostos el dia 4 de setembre, amb la intenció d'iniciar aquest mateix mes les obres que han de condicionar el recorregut del Parc Prehistòric des de l’inici a l’Abric Romaní fins als jardins de Mn Pere Ribot, coneguts popularment pel Tall de Meló, passant pel barret del Capelló. "Les accions contemplen l’enderroc i substitució dels trams d’escala malmesos, així com l’estabilització i compactació del terreny. A més, caldrà també revisar i desmuntar i substituir diversos trams de baranes en mal estat” ha explicat Àngel Soteras, regidor de Cultura i Promoció Local, que ha afegit que "eguany l’equip d’arqueòlegs ha treballat tot l’agost, així que vam desviar el tram de reguera que provocava problemes d’humitats al juliol i ara –tot i ser agost- els nostres tècnics atenen les empreses interessades amb la condició expressa que han de fer-nos arribar les seves propostes i pressupost abans del 4 de setembre. La idea és no perdre temps i continuar treballant-hi el mateix setembre", anunciant que l'objectiu és "tenir l’itinerari en condicions de ser caminat ja aquest 2017”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.