TORNAR

El DdD culmina dimarts el seu anàlisi de la Marca Igualada

La projecció de la ciutat ha estat el tema amb el que s’estrena el nou format

societat
Dimecres, 6 desembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Dimarts de Diàlegs ha celebrat el seu quart aniversari per avançat, amb l'estrena del nou format aquests mesos de novembre i desembre. La tercera sessió del debat sobre la marca Igualada arriba aquest dimarts 12 de desembre, com sempre, a les 8 i a l'Ateneu. 

La culminació del debat trimestral de Dimarts de Diàlegs ja és a punt. El proper dimarts, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí, es farà la tercera sessió sobre la Marca Igualada, i servirà per presentar les conclusions i fer el debat final amb els actors de la ciutat implicats perquè puguin dir-hi la seva. Es començarà amb la presentació de les conclusions a càrrec de l'equip de DdD i després es donarà la paraula als representants dels sectors implicats amb la marca de la ciutat perquè puguin valorar-les des del seu àmbit i fer aportacions.

Els convidats que apareixeran a la Sala de Socis són Blai Paco (Unió Empresarial de l'Anoia), Lluís Segura (Unicoop Cultural), Pep Valls (Disseny=Igualada), Xavier Dàvila (Ràdio Igualada) i Àngels Chacón (Ajuntament d'Igualada). La sessió continuarà amb la intervenció de les persones del públic que vulguin fer la seva aportació i amb el diàleg amb els convidats. Amb aquesta tercera sessió de DdD finalitza tot un trimestre dedicat a analitzar la marca d'Igualada que va començar amb la sessió 'Enfoquem' el 14 de novembre amb dues expertes que van aportar el context sobre les marques de les ciutats, la sessió 'Debatem' amb diversos ciutadans reunits en grups de treball durant tot el dissabte 25 de novembre matí i ara finalitzarà amb la sessió 'Proposem' el proper dimarts 12 de desembre amb l'explicació de les conclusions i el debat final.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.