TORNAR
PUBLICITAT

La seu del SOC a Vilanova acollirà una oficina de conciliació laboral

Laura Vilagra visita El Bruc i Vilanova per tractar aspectes dels equipaments dels municipis

societat
Dissabte, 18 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després de visitar el sud de la comarca el dilluns, la delegada del Govern a la Catalunya Central va tornar a l'Anoia dimecres en dues visites a Vilanova del Camí i El Bruc.

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, va ser aquest dimecres els municipis del Bruc i Vilanova del Camí. Al Bruc es va entrevistar amb el seu alcalde, Enric Canela. Un dels temes dels que van parlar és el de la urbanització Montserrat Park, així com de la voluntat de vertebrar el projecte del Parc Rural de Montserrat. A Vilanova, en la trobada amb l'alcaldessa Noemí Trucharte, Vilagrà va posar sobre la taula ubicar una oficina de conciliació laboral sobre les actuals instal·lacions del SOC.

Vilagrà, al centre, en la seva visita a Vilanova del CamíEs tracta d'una proposta ja tractada fa un cert temps de comptar amb aquesta oficina per mediar en cas de conflictes laborals sense necessitat de desplaçar-se a Manresa o Barcelona. En principi, aquesta oficina estarà ubicada a la segona planta de l'edifici de l'OTG, compartint l'espai municipal del segon pis i prestarà servei una vegada per setmana a partir de l'abril. En funció de la demanda, el servei podria ampliar-se.

A Vilagrà se li van traslladar diferents temes relacionats amb les escoles del municipi, i en concret amb la Joan Maragall o la Pompeu Fabra, per a les quals l'Ajuntament demana diverses millores. La delegada va prendre coneixement de la problemàtica i es va comprometre a concertar-hi una visita amb el director dels serveis territorials per conèixer les necessitats de primera mà. També van parlar d'infraestructures com les connexions de la Ronda Sud amb Vilanova del Camí i el soterrament de la via del tren. I de temes relacionats amb el manteniment de les lleres i del riu Anoia així com de la construcció del col·lector en alta que solucionaria els problemes de sobreeiximent quan hi ha episodis de pluja.

Demanda sobre equipaments escolars al Bruc

En la reunió al Bruc, Canela i Vilagrà van tocar diversos temes en matèria urbanística i d'obres. Un d'ells, el POUM, que el Bruc té actualment en una fase inicial de nova tramitació. En l'àmbit dels serveis municipals, l'alcalde li va traslladar a la delegada temàtiques relacionades amb l'abastament de l'aigua, que el Bruc ofereix a través del sistema de gestió directa municipal, o de les necessàries millores en els equipaments escolars. Sobre aquest últim tema, la delegada es va comprometre a tornar-los a visitar acompanyada del director dels serveis territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central. Finalment van parlar sobre possibles millores al Centre d'Atenció Primària (CAP).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.