TORNAR

La Diputació redacta el projecte per millorar la BV-2135 a Capellades

El termini d’execució d’aquesta obra per eliminar els revolts és de cinc mesos

societat
Dimecres, 27 juny 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'ens provincial ha elaborat un projecte per millorar la carretera que uneix Capellades i la població veïna de la Torre de Claramunt. El pressupost s'eleva a vora mig milió d'euros.

Els ajuntaments de La Torre de Claramunt i Capellades han rebut de la Diputació de Barcelona el projecte de millora de revolts a la carretera BV-2135 d'accés a Vilanova d'Espoia, amb l'objecte d'augmentar la fluïdesa del trànsit i la visibilitat d'aquesta via. Les actuacions contemplades en aquest projecte, que tenen un pressupost de 486.455 euros i un termini d'execució de cinc mesos, es concentres en tres trams: el primer, entre el punt quilomètric 0,540 i el 0,732, contempla la millora de la doble corba esquerra-dreta modificant el traçat i el drenatge.

La carretera, al mapa, que uneix els nuclis capelladí i torredàEn el segon tram, ubicat entre els punts 0,950 i 1,022, l'actuació contempla una berma d'aclarida a l'interior de la corba i una cuneta transitable formigonada, i el tercer tram, entre els punts quilomètrics 2,170 i 2,292 amb la construcció d'un nou traçat en variant amb corba de transició i radi més gran per millorar l'entrada al pont existent. En els tres trams també s'adequarà la senyalització vertical i horitzontal, es col·locaran barreres, s'adequarà i millorarà el drenatge existent i es faran mesures correctores en el paisatge amb hidrosembra.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.