TORNAR

Endesa renova el cablejat d'alta tensió entre la Segarra i l'Anoia

S’ha canviat línies d’alta tensió al terme municipal d’Argençola

societat
Dijous, 29 desembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'ha substituït prop de quatre quilòmetres de línia elèctrica per una de més avançada tecnològicament, feta d'alumini. La mesura, segons Endesa, "augmenta la qualitat i la continuïtat del subministrament" a gairebé 23.000 clients.

 

Endesa ha finalitzat recentment treballs de reforma a la línia elèctrica d'alta tensió que transcorre entre la subestació de Cervera, a la Segarra, i la de Sant Margarida de Montbui, a l'Anoia, que permeten reforçar la xarxa de transport que uneix ambdues comarques i millorar, de retruc, la qualitat del subministrament a prop de 23.000 clients.

La zona d'Argençola per on passen les línies d'alta tensióLes tasques han consistit a reemplaçar prop de quatre quilòmetres de cablejat d'alta tensió a 110 kV dins el terme municipal d'Argençola, a l'Anoia. El nou és més avançat tecnològicament, concretament d'alumini, un material que per les seves característiques és més fiable i presenta millors prestacions mecàniques i elèctriques que fan possible augmentar la seva capacitat de conducció elèctrica. A més, aquestes propietats fan més segura la línia enfront d'actes externs com per exemple el vandalisme, de manera que es proporciona major qualitat del subministrament als clients que en depenen.

D'altra banda, també s'ha renovat l'aïllament existent, el qual serveix de suport als cables elèctrics d'aquest tram de línia aèria. Concretament s'han canviat 78 cadenes d'aïlladors de vidre. L'actuació, que compta amb una inversió de més de 51.000 euros, aportats íntegrament per lacompanyia, s'emmarca dins els plans d'Endesa per millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a la Segarra i l'Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.