TORNAR

Endesa substitueix mitja dotzena de pals de fusta als Prats, malmesos pels ocells picots

La renovació dels elements ha suposat una inversió de 3.000 euros

societat
Dijous, 1 desembre 2016. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La companyia elèctrica està desplegant aquestes setmanes diverses accions de manteniment a la comarca. S'ha instal·lat mitja dotzena de pals nous en aquest tram del nord de l'Anoia que estaven seriosament deteriorats.

Endesa ha finalitzat recentment la reforma d'un tram de línia aèria de baixa tensió de Prats de Rei, municipi de l'Anoia i situat als altiplans segarrencs de la comarca. L'objectiu és assegurar la qualitat i la continuïtat del subministrament als clients del municipi que s'alimenten d'aquesta xarxa. En concret s'han substituït una dotzena de pals de fusta que estaven malmesos per l'efecte dels ocells picots.

Noves estructures a les línies elèctriques del nord de l'AnoiaLa renovació, que ha suposat una inversió del voltant dels 3.000 euros aportats íntegrament per la companyia, ha consistit en substituir els sis suports de fusta que estaven malmesos per l'acció dels picots –que en picotejar les estructures les danyen– per uns de nous, també de fusta, per tal que quedin ben integrats en l'entorn natural on estan ubicats.

Aquesta és una problemàtica recorrent en molts indrets de Catalunya on hi habiten picots, espècie que no emigra i es queda sempre al mateix territori i que utilitza estructures de fusta (arbres i, en aquest cas, suports elèctrics) per alimentar-se o fer-hi el niu. La iniciativa ha comportat, de retruc, una millora de la qualitat del subministrament als clients que s'alimenten d'aquesta línia, ja que la caiguda d'un dels pals hauria pogut suposar una interrupció del servei elèctric. Aquesta mesura s'emmarca dins dels plans de manteniment que la Companyia realitza a la comarca de l'Anoia per tal de garantir un servei òptim.  


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.