TORNAR
PUBLICITAT

La fase 6 d'obres al Molí Nou portarà l'ampliació de la zona de platja de la piscina

La inversió d’enguany, de 45.000 euros, comprèn també una nova sortida d’emergència per l’equipament

societat
Dijous, 17 maig 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els banyistes del Molí Nou guanyaran uns 250 metres quadrats d'espai de platja amb l'actuació d'aquest proper mes que l'Ajuntament executarà a la històrica piscina. La finalització d'aquesta intervenció coincidirà amb la posada a punt de la segona pista de frontennis.

Aquest mes de maig, els operaris municipals han iniciat la sisena fase de les obres de millora a la piscina del Molí Nou, que es van iniciar l'any 2013 i que es duen a terme
cada any abans de l'inici de la temporada de bany. L'actuació més notòria aquest 2018 serà l'ampliació de la zona de platja a l'entorn de la piscina principal, amb una
inversió d'uns 45.000 euros.

L'aspecte actual del vas d'aigua de l'equipamentEl tinent d'alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, n'explicava els detalls aquest dimecres. La remodelació i reordenació de les pistes de frontennis, situades al costat Est de la instal·lació, ha fet que el govern d'Igualada vegi una contrapartida amb més espai "de descans disponible per als banyistes a la seva zona Oest". Per això, ara es duen a terme les obres que han de transformar una superfície de formigó ja existent en una nova superfície de gespa artificial, dotada amb els parasols corresponents. Es reformaran i modernitzaran també les dutxes exteriors i s'hi afegirà una nova entrada d'emergència. En total, la superfície que es recuperarà i s'adequarà per al descans dels banyistes és d'uns 250 metres quadrats. Les obres estaran a punt pel proper 20 de juny.

En aquelles datres, l'Ajuntament anuncia la finalització de les obres per a l'ampliació i reforma de les pistes de frontennis. Aquesta actuació, amb un cost de 225.000 euros, s'emmarca en la candidatura Igualada, Ciutat Europea de l'Esport 2019 i en el Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals. El Molí Nou ja disposava de dues pistes en aquesta zona però era necessari adaptar-les a la normativa federativa. Per això, s'ha adequat una de les dues pistes i se n'ha demolit la segona, la més petita, aixecant-la de nou segons els paràmetres reglamentaris. Així doncs, properament els clubs que en fan ús disposaran de dues pistes de frontennis de 30 metres totalment reglamentàries.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.