TORNAR
PUBLICITAT

Els Hostalets estrena dissabte el seu Centre d'Atenció a la Gent Gran

Un espai multifuncional de 300 metres quadrat pensat per diversos graus d’autonomia

societat
Dijous, 20 abril 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un dels projectes que s'ha vingut elaborant durant més temps al municipi, el Centre d'Atenció a la Gent Gran, ja és un fet. L'edifici, que ha costat gairebé mig milió d'euros, s'inaugura aquest dissabte 22 d'abril.

Aquest dissabte es posarà en marxa l'esperat Centre d'Atenció a la Gent Gran als Hostalets de Pierola. L'equipament significa "un pas endavant més" en l'atenció a la gent gran que desenvolupa el consistori hostaletenc. L'obra forma part d'una sèrie de recursos orientats a donar resposta a la voluntat majoritària dels avis i àvies del municipi: viure a casa mentre els sigui possible i, al mateix temps, rebre una gran diversitat de serveis i activitats durant el dia adaptats a les seves necessitats, preferències, interessos i gustos. El nou equipament serà un espai especialitzat en donar suport a la gent gran que necessiti organització, supervisió i assistència.

L'aspecte exterior del nou equipament hostaletencL'edifici neix per ser la nova seu de l'Oficina d'Atenció a la Gent Gran i permetrà desenvolupar el programa de Salut Integral i acollirà activitats com els cursos, tallers, xerrades, gimnàstica, fisioteràpia, etc. El centre supera els 300 metres quadrats de superfície construïda i conté un vestíbul i recepció, una sala polivalent, una sala de fisioteràpia, diversos despatxos i un jardí exterior per gaudir del bon temps. L'edifici està dissenyat amb totes les mesures d'accessibilitat i funcionalitat pensades per a tothom.

A partir de les 12 hi haurà la inauguració i a 2/4 d'1 arrencaran les portes obertes. Ja a la tarda, es farà una sessió de música amb Laura López i Isidre Vallès (pista del parc de Cal Ponsa) mentre s'obre, de 5 a 7, un punt informatiu per a persones interessades. Entre les activitats que l'Ajuntament vol impulsar hi ha el Programa de Salut Integral amb la meta de garantir l'autonomia i la capacitat de controlar la pròpia vida, la independència en el desenvolupament de la vida quotidiana o la inclusió social, mantenint les relacions socials i el contacte amb el veïnatge. El servei de salut integral permet l'estada flexible de les persones grans en el Centre en funció de les necessitats personals. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.