TORNAR
PUBLICITAT

Igualada bull amb Sant Jordi

La capital de l’Anoia ha celebrat, aquest any en diumenge, la festa del patró de Catalunya.

societat
Dilluns, 24 abril 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Gairebé una setantena de parades han omplert els carrers de la ciutat. El temps ha acompanyat, com ja s'havia indicat a través dels diversos canals d'informació meteorològica. Aquest any, la celebració ha tingut lloc en diumenge, això l'ha fet única.

La Plaça de Cal Font plena de gom a gom.Gent de totes les edats ha passejat pel centre de la capital de comarca entre parades, llibreries, entitats, roses i llibres. Un total de seixanta-set parades s'han repartit al centre de la ciutat. D'aquestes, deu corresponen a floristeries, deu a llibreries i quaranta-set a diferents mitjans de comunicació, autors igualadins i entitats socials, culturals, juvenils o polítiques de la ciutat, que també s'involucraran novament en la festivitat.

Les entitats han fet visible els seus productes.Cal Font ha tornat a ser el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi a Igualada amb les habituals parades de floristes i llibreries de professionals locals, amb les principals novetats literàries i les roses simbòliques de la jornada. La Rambla Sant Isidre també ha estat l'altre eix d'activitat on entitats, associacions i agrupacions han fet parada per comercialitzar els seus productes.

L'activitat no ha parat en tot el dia, a Igualada.Paral·lelament els músics han esdevingut protagonistes secundaris de la jornada. La Coral Mixta d'Igualada i la Coral Juvenil Xalest han ofert el tradicional Concert de Sant Jordi al Teatre Municipal l'Ateneu. També les clàssiques sardanes del Passeig han anat a càrrec de la Cobla de Tàrrega, coordinades per l'Agrupació Sardanista d'Igualada. Músics esporàdics han amenitzat la vetllada en parades i escenaris improvisats a peu de carrer.

Galeria

Fotografia: Ajuntament Igualada Fotografia: Ajuntament Igualada Fotografia: Ajuntament Igualada Fotografia: Ajuntament Igualada Fotografia: Ajuntament Igualada Fotografia: Ajuntament Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.