TORNAR
PUBLICITAT

Igualada impartirà aquesta tardor tres nous cursos amb eines per a emprenedors i autònoms

El primer dels tallers, ’Com Negociar amb valentia del NO’

societat
Dimarts, 11 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'open data, la negociació o com trobar clients per al comerç local via internet, entre els continguts dels tallers. Les inscripcions es poden fer a IG-NOVA Tecnoespai al telèfon 93 806 65 55.

Aportar nous coneixements i eines per als empresaris i els autònoms. Aquest és l'objectiu de tres nous cursos que impulsa l'Ajuntament d'Igualada -i en concret la regidoria de Dinamització Econòmica- amb la col·laboració de l'àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya. Activitats formatives que tindran lloc els mesos d'octubre i novembre i permetran també millorar les aptituds directives.

El primer taller de formació porta per nom 'Negociar amb la valentia del NO'. Permetrà comprendre quins són els elements que concorren en qualsevol negociació i aprendre a gestionar-los per tal d'aconseguir una resolució efectiva. En la primera sessió, els participants aprendran a prendre consciència de quan i com negociar, conèixer els elements que integren una negociació i a optimitzar els recursos i eines al seu servei per assolir negociacions efectives.

Les tècniques de negociació seran l'eix de la segona sessió: utilitzar preguntes potents per liderar la negociació o gestionar les objeccions, comprendre les diferències i impacte entre la negociació integrativa i distributiva i, finalment, aprendre els diferents tipus de participants en una negociació en l'àmbit empresarial i la seva influència.

Aquesta activitat va enfocada a professionals autònoms, empresaris i a aquells perfils que gestionen persones o interactuen amb altres professionals per
assolir objectius en l'àmbit comercial, gestió de proveïdors o direcció de projectes. El taller formatiu, que anirà a càrrec de l'empresa TSEOTSE SL, tindrà una durada total de 8 hores i es durà a terme els dies 17 i 24 d'octubre, de 9 a 1.

'Com aprofitar les Dades Obertes per la meva empresa?' és el nom del segon taller. Es focalitza en difondre com trobar aquestes dades i el seu ús, amb l'objectiu de millorar els processos, el màrqueting o fer anàlisis de mercat. Els principals continguts que es tractaran en el decurs de la sessió són els següents: què són les Dades Obertes i quines són les dades públiques i gratuïtes que les administracions públiques i algunes empreses posen a disposició, on es poden trobar, quin ús en podem fer, exemples d'empreses que utilitzen les Dades Obertes per millorar els seus productes o serveis, algunes eines per analitzar i visualitzar Dades Obertes i, finalment, les dades de les xarxes socials com un cas concret per obtenir informació sobre el mercat i poder segmentar el màrqueting.

L'activitat s'adreça a perfils emprenedores, professionals autònoms, empresaris i directius o responsables de les diferents àrees de gestió de les
empreses. La sessió anirà a càrrec de Carme Lavado, de l'Associació Iniciativa Open Data, experta en l'ús de les TIC i professora de la UPC. La sessió es realitzarà el dia 5 de novembre, de 9 a 1.

Finalment, la tercera activitat té per nom 'Negocis locals: com atraure clients de proximitat per Internet, té per objectiu dotar a les empreses, comerços i negocis locals d'eines per atraure els seus potencials clients mitjançant Internet. S'analitzaran els principis generals d'una estratègia Social, Local i Mòbil, els aspectes a tenir en compte per tal que el web tingui visibilitat a la zona geogràfica on l'empresa desenvolupa l'activitat i ofereix els seus serveis, com identificar l'estratègia de paraules claus més adequada per a la promoció local, com fer publicitat local efectiva a través d'Internet, saber utilitzar les xarxes socials en entorns locals, fer un anàlisi comparatiu dels competidors locals a Internet i, finalment, com mesurar els resultats de l'evolució del posicionament amb Google Analytics.

Aquest taller està pensat per aquells que volen orientar els seus productes o serveis a un entorn de proximitat. La sessió, que anirà a càrrec de l'empresa Think about Export SL, es realitzarà el dia 19 de novembre, de 9 a 1. Els tallers de formació són gratuïts i les places limitades. Es pot consultar el programa complet dels cursos al web www.igualada.cat. Per a més informació i inscripcions, es pot contactar amb IG-Nova Tecnoespai al telèfon 93 806 65 55.

 

 

 

 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.