TORNAR

La Llacuna executa millores a les escales del carrer de la Muralla

El cost de les obres ha estat d’uns 14.500 euros

societat
Dimarts, 14 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori de la Llacuna continua amb la planificació i execució de millores a la via pública del municipi, per facilitar la mobilitat dels vianants. Les obres també han servit per millorar la senyalització dels espais.

L'Ajuntament de la Llacuna ha finalitzat les obres de millora de les escales que uneixen la carretera de Rofes amb el carrer de la Muralla, un dels accessos peatonals al casc antic del municipi. Es la via que connecta amb la zona d'aparcament gratuït que hi ha a la carretera de Rofes.El revestiment de l'escala i dels replans ha suposat una inversió de 14.500 euros.

Les escales del carrer de la MurallaL'escala es trobava en mal estat ja que els graons eren de paviment de pedra i mancaven moltes peces i hi havia molts desnivells i forats. Així, l'obra ha consistit en revestir els graons de pedra amb peces prefabricades de formigó, amb frontal i estesa formant el graó. Els replans s'han revestit d'una xapa de formigó d'acabat raspatllat. L'escala ha quedat folrada completament adquirint un nou aspecte sense perdre el caire rústic del seu entorn. A més, s'ha aprofitat la intervenció per acabar un tram de vorera de la carretera de Rofes i posar senyalització a la zona d'aparcament.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.