TORNAR
PUBLICITAT

Mossèn Xavier Bisbal assumeix el càrrec de rector de la Sagrada Família

En una jornada molt emotiva, el jove sacerdot igualadí va prendre possessió del càrrec de rector de la Sagrada Família d’Igualada.

societat
Diumenge, 11 setembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest dissabte 10 de setembre, Mossèn Xavier Bisbal, va oferir missa a la parròquia on fa anys va rebre els primers sagraments. Després d'haver estat en diverses parròquies del Bisbat, l'igualadí de 34 anys va assumir el càrrec de rector. L'esdeveniment va començar a les vuit del vespre i va anar acompanyat dels cants de l'Schola Cantorum d'Igualada.

 

Com ja es va anunciar el passat juliol, Mossèn Xavier Bisbal, ha passat a ser l'actual rector de la Sagrada Família de la ciutat d'Igualada. L'igualadí, és per tant, el nou responsable d'una de les comunitats més importants de la comarca. Curiosament es tracta de la parròquia on va ser batejat i va rebre la primera comunió anys enrere. A la presa de possessió hi ha assistit el vicari general de la diòcesi, Mossèn David Compte i Verdaguer. L'alcalde Marc Castells figurava entre el públic i, a més, en la litúrgia de la paraula es va comptar amb el periodista Joan Armengol. 

La benvinguda
En l'editorial de presentació publicada diumenge passat al Full Dominical d'Igualada, Mossèn Xavier saludava la feligresia de la parròquia i del conjunt de la ciutat afirmant que ser el rector de la Sagrada Família "és una gran responsabilitat i agraeixo al senyor Bisbe la confiança dipositada. No és habitual, i menys en un sacerdot jove, que es torni a la parròquia d'origen: el Senyor sap que espera de mi. Tots tenim molta feina per ser fidels a l'Evangeli i a les necessitats de l'Església en aquest moment que ens toca viure. Desitjo estimar-vos a tots, ser el pastor de tots, sense excloure a ningú, però de manera especial dels que pateixen per qualsevol motiu. Ja prego per tots vosaltres" I afegia: "compteu amb la meva amistat, la meva col·laboració i la meva joventut, amb el que implica d'energia però també d'inexperiència. Espero que m'ajudeu a ser un pare i bon pastor de tots".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.