TORNAR
PUBLICITAT

Neix un grup de voluntaris per la neteja d'abocadors incontrolats a La Torre

Compten amb l’ajut material de la Brigada Municipal per aquestes tasques

societat
Dimecres, 15 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A través de les regidories de Governació i Medi Ambient de la Torre, un grup de veïns i veïnes es coordinaran per actuar en la neteja de paratges del municipi. El grup és obert a tots aquells que hi vulguin prendre part. 

Fa uns dies, a iniciativa d'alguns veïns del municipi i amb el recolzament de les regidories de Governació i Medi Ambient de l'Ajuntament de la Torre, es va fer la primera actuació del grup de voluntaris ambientals. Es tracta d'una activitat inicialment programada pels caps de setmana on persones voluntàries equipades amb armilles identificatives i guants, amb l'ajut dels vehicles i material de treball de la brigada municipal, faran recollida de punts prèviament seleccionats del territori, on hi ha abocadors incontrolats de residus.

Els voluntaris torredans, amb armilles cedides per l'AjuntamentEl grup està coordinat pels responsables i regidors de les regidories de Governació i Medi Ambient de l'Ajuntament, Lourdes Cordón i Xavier Comes, i que mitjançant missatgeria instantània planifiquen i coordinen les actuacions a realitzar així com les dates. El passat mes de gener, diumenge 29, es van iniciar les actuacions d'aquest grup amb la neteja de tres punts d'abocaments il·legals en zones rústiques molt properes al sector est de Pinedes de l'Armengol, i en concret, es van recollir plàstics, cartrons, fustes de palets i restes de mobiliaris de cuina i una important quantitat de runa i restes de materials de construcció.

Aquells que van participar en aquestes tasques es van mostrar molt contents després de l'esforç realitzat, ja que els punts d'actuació van quedar completament recuperats, així es preveuen futures matinals en propers caps de setmana. El grup és obert a totes aquelles persones que vulguin fer-se voluntaris i posar el seu granet de sorra en la cura del nostre entorn. Per participar en futures actuacions només cal contactar amb mejiasnm@diba.cat. Des de l'Ajuntament es vol fer una crida a aquells que tenen comportaments incívics però també una crida a la conscienciació per tal de tenir un entorn net i endreçat, així si detecteu algun abocament fora de lloc, feu-ho saber a l'Ajuntament per tal de poder actuar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.