TORNAR
PUBLICITAT

Les obres del camp de vol de l'Avinguda Catalunya d’Igualada avancen a bon ritme

Estaran acabades abans del proper EBF

societat
Divendres, 21 abril 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'administració municipal igualadina té com a un dels projectes pivotals del mandat construir el Parc Central a l'Avinguda Catalunya. Dins aquesta obra, la creació del camp de vol ocupa una gran importància. L'obra, de 400.000 euros de pressupost, estarà acabada en qüestió de setmanes.

Amb el pròxim European Balloon Festival a menys de tres mesos, les obres de l'espai on es realitza, a l'esplanada de l'Avinguda Catalunya, avancen. Aquest abril han superat l'equiador. Des del passat hivern s'està treballant en la parcel·la que s'estén entre el c/ França i el c/ Itàlia, amb una superfície de 25.000 metres quadrats i que, a banda d'acollir un cop l'any l'European Balloon Festival, ha de convertir-se en escenari d'esdeveniments de gran format a l'aire lliure.

Un espai en plena transformació aquestes setmanesEs tracta d'una reivindicació llargament defensada per l'organització i els pilots de globus que cada any es concentren a la capital de l'Anoia amb motiu del festival. L'obertura del nou espai es preveu per al proper mes de juliol, coincidint amb la celebració de l'European Balloon Festival, que enguany arriba a la 20a edició. Ara mateix ja s'ha enllestit l'anivellament del terreny, l'escampament de noves terres fèrtils i la instal·lació del reg i, en les properes setmanes, es procedirà a sembrar l'herba.

En paral·lel s'està creant al talús de l'extrem nord de la parcel·la, noves graderies de gran format delimitades amb travesses de fusta i amb nova vegetació per a fer-hi ombra, accessibles i de gran capacitat, que podran acollir un miler d'espectadors i els permetran presenciar amb comoditat els espectacles que s'hi desenvoluparan. Posteriorment s'actuarà també en el seu extrem sud, al passeig arbrat que ha de permetre recórrer a peu tota l'extensió que uneix linealment l'Hospital d'Igualada i la zona de Can Busqué. A la llarga, l'Ajuntament ha fet explícit la intenció de construir un gran parc central a la zona, en aquesta àrea, que serà un pulmó verd per a la Conca i un espai per a esdeveniments.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.