TORNAR

L'Oficina de Captació d'Inversions recolza la creació d'un espai TIC

L’ens de la Mancomunitat firma un conveni de suport a TIC Anoia

societat
Dissabte, 12 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Jaume Catarineu, president de TICAnoia, i Joan Serra, delegat responsable de l'Oficina de Captació d'Inversions de la Conca d'Òdena, formalitzaven aquesta setmana l'acord que estableix que els dos organismes treballaran conjuntament per a atraure noves empreses i noves inversions a l'Anoia. El text contempla també el foment "d'estratègies de suport al sector tecnològic i digital per atreure noves inversions".

Aquesta setmana, l'Oficina de Captació d'Inversions de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena (MICOD) signava un conveni de col·laboració amb TIC Anoia, entitat per a l'impuls de les tecnologies de la informàtica i la comunicació a l'Anoia, amb l'objectiu d'unir esforços i disponibilitats en l'impuls de la promoció econòmica del territori. Des de l'Oficina de Captació de la MICOD es reconeix i "valora el treball de TIC Anoia en la seva funció d'impuls del motor econòmic de la comarca, entenent la tecnologia i la comunicació com a un dels sectors clau de la Conca d'Òdena".

Jaume Catarineu i Joan Serra, en el moment de la firmaPer part de TIC Anoia es pretén "crear un ecosistema tecnològic local a través d'un espai TIC, com a element catalitzador de talent, innovació i ocupació de la nova economia digital". L'entitat ha detectat una important manca de professionals qualificats i d'espais i infraestructures adequades, que ha provocat la migració d'empreses o de part de la seva estructura.

Per això, l'Oficina de Captació d'Inversions de la MICOD pretén facilitar la renovació i el creixement de l'activitat empresarial a través dels polígons industrials, la promoció de noves activitats i de zones d'activitat econòmica per tal de consolidar el teixit empresarial. Amb aquest conveni, l'Oficina mostra el seu compromís de suport al projecte de creació d'aquest nou espai TIC per a les empreses tecnològiques i digitals.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.