TORNAR

La Pobla tindrà un pla de sanejament d'aigua fet per la Diputació

En la fase inicial, es fa inventari de la xarxa existent

societat
Dimecres, 17 maig 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Entre les diverses accions que els consistoris poden sol·licitar del catàleg de serveis de l'ens provincial, la Pobla de Claramunt ha demanat l'elaboració d'un pla de sanejament. La Diputació també està fent un estudi de camins municipals i d'un mapa del patrimoni cultural.

A petició de l'Ajuntament poblatà, la Diputació de Barcelona està elaborant un Pla Director de Sanejament del municipi. El treball el fa una empresa de consultoria especialitzada en el món de l'aigua, HQA-Hidrologia i Qualitat de l'Aigua, SL, contractada per l'ens provincial. L'objectiu d'aquest pla és millorar la gestió i l'eficiència de la xarxa municipal de clavegueram.

Vista general de la PoblaEl batlle poblatà, Santi Broch, va fer referència a aquest tema en l'apartat d'informes d'alcaldia del Ple ordinari del 26 d'abril. En una primera fase del treball, que està a punt de finalitzar, l'empresa està realitzant un inventari de la xarxa existent.  En una segona fase es farà una diagnosi de l'estat d'aquesta xarxa, que inclourà la identificació de les necessitats i les propostes de millora. També es dissenyarà un pla per portar a terme les inversions en diferents etapes i les propostes per a la gestió i manteniment de la xarxa. És previst que el treball estigui enllestit abans de finalitzar aquest any.

L' actuació consta dins del catàleg de recursos proporcionats per la Diputació de Barcelona. Dins d'aquesta línia de subvencions de la "Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat", enguany des de l'Ajuntament s'han sol·licitat, entre d'altres accions, l'elaboració d'un estudi de camins municipals i d'un mapa del patrimoni cultural, que estan, actualment, en tràmit. Ja han estat estimades, entre d'altres, una exposició sobre els refugiats o l'adquisició de tres aparells desfibril·ladors.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.