TORNAR

El projecte per reformar l'Ajuntament capelladí s'eleva a 480.000 euros

El document planteja reformes tant a la part antiga com en l’ampliació posterior

societat
Dissabte, 4 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'edifici de l'Ajuntament de Capellades es reformarà en diverses fases, seguint el projecte de la Diputació de Barcelona. El cost de les obres voreja el mig milió d'euros.

L'Ajuntament de Capellades ha rebut de la Diputació de Barcelona el projecte executiu de la Casa de la Vila. L'edifici de la casa consistorial està integrat per una part històrica catalogada com a Bé Cultural d'interès Local (BCIL) i una ampliació posterior. El projecte, planificat en fases per facilitar la inversió municipal, té com a objectiu la reforma de l'edifici per solucionar els problemes estructurals que pateix, així com per millorar el seu funcionament d'ús públic. El cost de l'actuació està pressupostada en 480.000 euros.

L'aspecte de la façana de l'Ajuntament capelladíEl juny del 2016 es va lliurar un avantprojecte de la intervenció, que contemplava l'adequació global dels espais dels dos edificis. El projecte executiu que es lliura ara aborda la primera fase de la reforma, consistent en la resolució de les patologies existents, l'adequació estructural de l'edifici històric als nous espais i a les normatives actuals. L'obra consolida un edifici patrimonial del municipi, evitant la seva degradació progressiva i s'avança en el camí de la seva reobertura al públic.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.