TORNAR

Un receptari de cuina de tardor

La Diputació vol promoure una alimentació saludable i més ecològica

societat
Dimecres, 23 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació posa a l'abast de la ciutadania a través del seu web un receptari de cuina de tardor. Coincidint amb l'inici de cada estació (hivern, primavera, estiu...) s'aniran penjant la resta. Amb aquesta iniciativa es pretén promoure el consum de productes de temporada en un marc saludable i fresc.

La cuina de tardor

Amb un objectiu de promocionar els plats del nostre territori, la cuina saludable i els aliments de temporada, la diputació de Barcelona ha elaborat na guia gastronòmica amb àpats de tardor. Està previst fer-ho també amb les properes estacions de l'any.

El fonament d'aquesta iniciativa, segons la diputada de l'àrea, Dolors Gómez, és que 'la nostra dieta és un element fonamental per gaudir d'una bona salut. Per a un creixement adequat, per al manteniment d'un òptim estat de salut i per poder desenvolupar les diferents activitats de la vida quotidiana, cal una alimentació saludable', i ha afegit que 'la utilització de productes frescos de temporada té una sèrie d'avantatges com un millor preu dels productes, i una millor qualitat, ja que el consum dels aliments es produeix quan són més frescos'.

Aquests receptaris de temporada, un per a cada estació, estan classificats per primers plats, segons plats i postres, pretenen fomentar una alimentació saludable tot gaudint dels productes de temporada».

Podeu descarregar AQUÍ el receptari de tardor


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.