TORNAR

La rehabilitació i reforma del barri de Sant Agustí suma 18 peticions en la campanya d'aquest any

Des de 2007 s’han atorgat 150 ajudes per rehabilitació d’edificis

societat
Dimarts, 5 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'emmarquen dins del programa de millora del barri, que té com a objectiu revitalitzar-lo econòmicament. El pla es va engegar el 2007 i s'ha prorrogat fins el 2016

L’Ajuntament d'Igualada a través del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, va tancar el passat dijous, 30 d'abril, el termini de sol·licitud de les subvencions per a l' obertura i reforma dels comerços, i la rehabilitació dels elements comuns dels edificis d'ús residencial. L'objectiu d'aquestes ajudes és revitalitzar econòmicament el barri i rehabilitar alguns dels seus edificis. En total s'han presentat 18 sol·licituds.

En la nova convocatòria d'ajuts, 18 peticionsPel que fa a l'obertura de nous locals comercials hi ha hagut cinc peticions. D'altra banda, s'han fet dues sol·licituds per obres de reforma total o parcial en establiments comercials existents o en inversions en equipament per a aquests mateixos locals. En referència a la rehabilitació dels edificis d'ús residencial, s'han sol·licitat onze actuacions destinades a la rehabilitació dels elements comuns, com ara actuacions de millora de l'accessibilitat, reparació de cobertes, reparació de façanes, millores en les instal·lacions comunes, millores en la xarxa de telecomunicacions i millores en l'eficiència energètica.

Els imports de les subvencions estan establerts en funció del nombre d'habitatges i de la inversió realitzada. Durant el període 2007-2014 i a través d'aquest programa s'han subvencionat 150 actuacions de rehabilitació en edificis residencials en el barri de Sant Agustí i durant el període 2012-2014 s'han atorgat també nombroses ajudes per a l'obertura de deu nous establiments comercials i per a la reforma i millora dels existents.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.