TORNAR

Els Reis porten la gratuïtat de les zones blaves a Igualada durant la Cavalcada

Les expedicions de bus interurbà de la jornada finalitzaran abans de les 5 de la tarda

societat
Dimecres, 4 gener 2017. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La tarda del 5 de gener no caldrà tiquet d'estacionament a les àrees controlades i també s'alterarà el servei de transport públic.

Totes les zones blaves de la ciutat d'Igualada seran gratuïtes la tarda d'aquest dijous, 5 de gener, coincidint amb la celebració de la Cavalcada de Reis. D'aquesta manera, només serà obligatori el tiquet de control entre les 9 i la 1. A partir d'aquella hora, durant la tarda del mateix dia i durant tot el divendres, 6 de gener, l'estacionament a les zones blaves serà gratuït. L'obligatorietat del tiquet de control es reprendrà en el seu horari habitual a partir del dissabte. 

D'altra banda, el mateix 5 de gener, el servei de bus urbà de la Conca d'Òdena, corresponent als municipis d'Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, finalitzarà el seu servei a mitja tarda. La darrera expedició serà a les 5 pel que fa a la LC1 des de l'Hospital, deu minuts abans de les 5 pel que fa a la LC2 des del carrer Lecco i a 3/4 de 5 a la LTV també des de l'Hospital. Pel que fa a la LTM, l'última expedició sortirà a 3/4 de 5 des de Santa Margarida de Montbui. Aquestes últimes expedicions poden patir alguna alteració en el seu recorregut en cas que coincideixin amb la comitiva dels Reis. L'esdeveniment implicarà també afectacions de trànsit i estacionament que es poden consultar a l'apartat "Avisos" del web www.igualada.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.