TORNAR

La Setmana Social de "la Caixa" mobilitza uns 140 empleats a l'Anoia en activitats solidàries

Una quinzena d’entitats i organismes col·laboren en aquesta iniciativa

societat
Dijous, 16 febrer 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"La Caixa" i una quinzena d'entitats i organismes oficials participen a la Setmana Social que té lloc aquests dies. A la nostra comarca tenen lloc 55 activitats promocionades per aquestes associacions.

Vora un centenar i mig d'empleats de CaixaBank i les seves filials, la Fundació Bancària "la Caixa" i CriteriaCaixa s'han apuntat a la Setmana Social. Es tracta d'una iniciativa impulsada per CaixaBank, per donar a conèixer a la societat les tasques que realitzen les entitats socials de l'Anoia vinculades a l'Obra Social. Aquesta Setmana Social s'està celebrant des del dia 11 i fins aquest diumenge 19 de febrer a tot l'Estat.

En aquests nou dies, un de cada tres empleats de CaixaBank, la Fundació Bancària "la Caixa" i CriteriaCaixa participen voluntàriament en algunes de les  55 activitats que 11 entitats socials han posat a la seva disposició a l'Anoia. A tota la demarcació de Barcelona, hi ha adherits 2.674 empleats, que prendran part en alguna de les 1.599 activitats proposades per 398 entitats socials locals.

Unes 5.000 activitats a tot l'Estat

De les 5.000 activitats proposades a l'Estat espanyol, destaquen les que tenen com a finalitat el suport a persones amb problemes de salut o amb discapacitat (35%); que contribueixen a la lluita contra la pobresa (23%); activitats lúdiques per a nens i persones grans (20%); contra l'exclusió social dels immigrants (10%); impuls a la cultura i educació (6%); foment de la inserció laboral (3%); i activitats relacionades amb la ciència, el medi ambient i la recerca (3%).

També s'hi simen els equips de l'àrea Internacional de CaixaBank situats a 18 països estrangers on l'entitat té presència a través d'alguna oficina. En concret, s'han obert 95 places de voluntariat a la Xina (Hong Kong, Beijing, Shanghai), Singapur, Xile, Algèria, França (París), Itàlia (Milà), Egipte, Sud-Àfrica, Estats Units (Nova York), Gran Bretanya (Londres), Índia, Colòmbia, Perú, el Marroc (Casablanca, Tànger), Polònia, Mèxic, Àustria (Viena) i Alemanya (Frankfurt). Durant tota la Setmana Social, les persones implicades podran seguir el seu desenvolupament i publicar informació i fotos amb el hashtag #SerVoluntariSuma.


Tots els participants a la Setmana Social podran sumar-se a la Trobada del Voluntari que se celebrarà el proper 10 de març a 12 ciutats de l'Estat simultàniament. Aquests actes suposaran una gran festa de reconeixement als valors que caracteritzen als voluntaris: treball en equip, altruisme, responsabilitat, compromís, respecte, empatia, tolerància, entre d'altres. Tots ells contribueixen en oferir oportunitats a persones en situació de vulnerabilitat i possibilitar que la societat avanci en el seu conjunt.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.