TORNAR
PUBLICITAT

Surt a licitació el nou col·lector del sistema de sanejament d'Igualada

El pressupost de licitació per al nou tub puja a 34.485 euros

societat
Dilluns, 20 març 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El projecte és per la construcció d'un tub que millori la capacitat que el que està en actiu. La infraestructura transcorre a la zona dels horts de Vilanova del Camí fins aigües avall del parc fluvial.


S'ha obert la licitació per la redacció del projecte per dur a terme un nou col·lector del sistema de sanejament d'Igualada, a l'Anoia. El termini que ha fixat l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per presentar ofertes finalitza el 3 d'abril i el pressupost de licitació del contracte és de 34.485 euros. Un cop adjudicat i signat el contracte, hi haurà un termini de cinc mesos per redactar el projecte.

Les instal·lacions de la depuradora d'IgualadaAquest informe ha de servir per definir un nou col·lector d'aigües residuals, d'uns 300 metres de longitud, que substituirà l'actual conducció que transcorre entre la zona dels horts de Vilanova del Camí fins aigües avall del parc fluvial, en el marge esquerre del riu Anoia fins a la depuradora d'Igualada. L'actual tub té un diàmetre de 1.200 milímetres. La nova conducció serà molt més àmplia, i haurà de tenir la capacitat hidràulica equivalent a la canonada ovoidal de 1.800 per 1.200 milímetres de diàmetre que hi ha aigües amunt i aigües avall del tram de col.lector a substituir. El sistema de sanejament d'Igualada recull les aigües residuals de Vilanova del Camí, Igualada, Òdena i Santa Margarida de Montbui.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.