TORNAR

La Torre porta un radar pedagògic al camí de la Torre Baixa

La campanya de conscienciació tindrà una durada d’un mes

societat
Dimecres, 19 abril 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Estarà col·locat en aquest punt durant un mes amb l'objectiu d'informar els conductors sobre la velocitat a la qual circulen. Altres municipis com Vilanova i Òdena ja n'han instal·lat d'itinerants.

Els radars pedagògics estan fent fortuna a la comarca. L'Ajuntament de la Torre de Claramunt ha posat en marxa un d'aquests equips al Camí de la Torre Baixa. L'objectiu d'aquesta nova instal·lació no és sancionador, sino és perquè que els conductors del trànsit rodat prenguin consciència que es tracta d'una zona que no es pot superar els 40 quilòmetres per hora i informar de la velocitat a la qual circulen.

Un radar que apareix per primer cop al municipiLa col·locació d'aquest radar respon a la demanda de diversos veïns de la zona a l'Ajuntament, per regular l'excés de velocitat d'alguns vehicles en aquest tram. Així, l'Ajuntament, a més d'aquesta acció reforçarà la presència dels agents municipals en les zones urbanes de major transitamb la finalitat d'informar i fer complir la normativa d'estacionament i de conducció viària. Les dades de velocitat que s'obtinguin serviran al cos d'agents municipals i al departament de Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament per a valorar la necessitat d'instal·lar, llavors sí, el radar sancionador, entre altres possibles mesures arquitectòniques per reduir la velocitat del carrer. La campanya informativa i de conscienciació del radar pedagògic tindrà una durada d'un mes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.