TORNAR
PUBLICITAT

Una trentena de persones acaben els cursos de Joves per l'Ocupació

S’han format en els camps del món del motor i com a monitors d’activitats

societat
Divendres, 21 abril 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una de les campanyes ocupacionals del Consell ha finalitzat amb una nova fornada de joves que han pogut adquirir experiència en diverses empreses. Joves per l'Ocupació està subvebcionat pel SOC, el Ministeri i el Fons Social Europeu.

A finals de març es va fer la cloenda de l'edició 2015 - 2016 del Projecte Joves per l'Ocupació, que dirigeix el Consell Comarcal de l'Anoia. En aquesta darrera edició s'han dut a terme dos cursos: Monitor/a Esport i Apropa't al Món del Motor. Totes dues formacions han finalitzat amb molt bona participació dels alumnes i implicació de les empreses per a la realització de les pràctiques. Hi han participat 20 i 10 joves respectivament.

Els participants dels cursos, amb Jordi BadiaLa finalització dels cursos va comptar amb la presència del Conseller de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Badia, el qual va poder fer, personalment, les entregues dels diplomes i compartir amb les persones joves participants els coneixements i l'experiència adquirits. El projecte Joves per l'Ocupació, afavoreix un desenvolupament dels joves tant a nivell personal, com professional i en l'àmbit formatiu. Permet, gràcies a la formació professionalitzadora adquirida, la formació per a l'obtenció del Ges (Graduat en Educació Secundària) mitjançant la IOC i el seguiment tutoritzat durant tot el projecte, un acompanyament personalitzat que busca que les persones joves que hi participen, puguin aconseguir la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu.

Ara, els joves participants, encararan la seva inserció al mercat laboral, un dels majors reptes del projecte. La iniciativa està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb el Programa d'Experiència Professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya 'Joves per l'ocupació' regulat per l'Ordre EMO/251/2014.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.